Μήνυμα στις 30/12/2014 στις 10:38 @Sex
δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στην στυση ουτε εχω φοβο για τα κοριτσια. αντιθετως εχω πολυ καλες σχεσεις με πολλα κοριτσια και δεν εχω παρατειρησει να με κοιτανε στο σημειο. γενικα μονο τα αγορια το κοιτανα. το προβλημα που εχω ομως ειναι επισης πως οταν ξυπναω το πρωι και μου ειναι ορθια δεν μπορω να κατουρησω γιατι δεν χωραει στην λεκανι οταν καθομαι και αναγκαζομαι κανω διαφορα κολπα και οταν θελω να βαλω τα ρουχα μου ιδιετερα τσιν το παντελονι κλεινει δυσκολα και πρεπει να ειναι παντα πιο ψυλα από το κανονικο ετσι ώστε αν μου σικωθει να μην βγει απο το παντελονι. και οσο αφορα την σχεση μου δεν νομιζω να πιράξει το κοριτσι μου το μεγεθος οταν φτασει η στιγμη.... εσεις τι λετε Πήγαινε στο θέμα: τεραστιο πεος βοηθεια
Μήνυμα στις 30/12/2014 στις 00:52 @Sex
γεια σας παιδια πρωτον θα ηθελα πολυ να σας ζητησω να με πιστεψετε γιατι μεχρι τωρα σε οσους εχω πει το προβλημα μου δεν με εχουν παρει και πολυ στα σοβαρα.ειμαι 14 χρονων και ειμαι 1,91 υψος. αυτο δεν με χαλαει ισα ισα που μου αρεσει κιωλας. το προβλημα μου ειναι ομως οτι το πεος μου ειναι πολυ μεγαλο ακομα και για δεδομενα ενηλικα.ειναι 22 εκατοστα. αρχισα να νιωθω ασχημα με αυτο οταν καποιος φιλος μου μπηκε στο μπανιο την ωρα που ειμουν μεσα και οταν με ειδε αρχισε να με κοροιδευει για το πεος μου που του φαινοταν τεραστιο. ακομα ειναι πολυ δυσκολο για μενα να φορεσω τσιν γιατι με πιεζει παρα πολυ. επισης μου ερχετε σε στιση πολλες φορες στο σχολειο και ολοι που καθονται διπλα μου με κοιτανε περιεργα. τι να κανω Πήγαινε στο θέμα: τεραστιο πεος βοηθεια |