Μήνυμα στις 17/1/2015 στις 16:22 @Sex
Μπορει...αλλα οπως ειπα και πιο πανω δοκιμασε το και αν δεν σου αρεσει πες του να μην ξαναγινει
Πήγαινε στο θέμα: Πιπαα...
Μήνυμα στις 17/1/2015 στις 16:20 @Sex
Σε ευχαριστω...!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους απαντηστε αντρες-γυναικες
Μήνυμα στις 17/1/2015 στις 16:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν θες ακουσε με...μια μερα στο διαλλυμα συζητηστε το...15 χρονων εισαιΠήγαινε στο θέμα: Πιπαα...
Μήνυμα στις 17/1/2015 στις 16:15 @Sex
Ωραιος ρε φιλε...χαχαχα Ευχαριστω!!! :-) Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους απαντηστε αντρες-γυναικες
Μήνυμα στις 17/1/2015 στις 16:13 @Sex
1. Γιατι στο σχολειο;; 2. Μπορει να μην θελει-να ντρεπεται 3. Δοκιμασε και αν δεν σου αρεσει τοτε μην τα ξανακαταπιεις Sorry για αυτη την τοσο μικρη βοηθεια αλλα δεν νομιζω κατι αλλο!! Πήγαινε στο θέμα: Πιπαα...
Μήνυμα στις 17/1/2015 στις 16:06 @Sex
Καλησπερα! Η κοπελα μου με ρωτησε ποσο το εχω (ποσα εκατοστα) ειναι η πρωτη φορα που με ρωταει και εχουμε κανει και σεξ κι ολας...της ειπα οτι τον εχω 13 χωρις 17-18 με στυση και ειδα την εκφραση της και μαλλον δεν της πολυ αρεσε(κατι που δεν ανεφερα ειναι οτι ειμαι 18-19 χρονων)...αυτο το μεγεθος ειναι καλο για την ηλικια μου; να πανω να κανω πλαστικη; να την χωρισω; τι να κανω;; Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους απαντηστε αντρες-γυναικες
Μήνυμα στις 31/12/2014 στις 21:55 @Sex
Οκ thanks, αν ειναι θα το κανω κ αυτο ;-) Θελω και αλλες απαντησεις!!! Πήγαινε στο θέμα: Στις γυναικες αρεσει το πρωκτικο ΣΕΞ
Μήνυμα στις 30/12/2014 στις 17:20 @Sex
Ωραιος...!!!!!!!! Αυτο ακριβως θα κανω ;-) Θελω και αλλες απαντησεις Πήγαινε στο θέμα: Στις γυναικες αρεσει το πρωκτικο ΣΕΞ
Μήνυμα στις 30/12/2014 στις 17:11 @Sex
Γεια σας παιδια, Με την κοπελα μου εχουμε κανει σεξ πολλες φορες αλλα καθε φορα που ηθελα να της κανω πρωκτικο δεν με αφηνε!!!! Δεν μπορω να καταλαβω εσεις οι γυναικες θελετε ή δεν θελετε το πρωκτικο σεξ ή μετα απο ποσο καιρο αφησατε τον συντροφο σας...σε εσας (αγορια) εχει τυχει αυτο;;;; Πήγαινε στο θέμα: Στις γυναικες αρεσει το πρωκτικο ΣΕΞ |