Μήνυμα στις 24/12/2014 στις 17:11 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια πριν κανα μην βγηκα βολτα με την κολητη μου και ηπιαμε λιγο (οχι να βγουμε νοκ αουτ) και φασωθηκαμε αγρια(οχι μια φορα) επειτε το ιδιο βραδυ μου προτεινε να κοιμηθουμε σπιτι της. κοιμηθηκαμε στο ιδιο κρεβατι αγκαλια εγω μπλουζα μπεξερακι αυτη μπλουζα στριγνκ και καναμε διαφορα (οχι σεξ). μετα ξυπνησαμε το πρωι δωσαμε ενα πεταχτο για καλημερα και απο κει και περα τπτ σαν να μην εγινε τπτ ποτε ουτε μιλησαμε για το θεμα ουτε τπτ αλλα φανηκε οτι το θελαμε και οι δυο. απο εκεινη τη μερα ολο τη σκευτομαι και μ εινει δυσκολο καποιες φορες οτι με αγκαλιαζει και με φιλα η ξαπλωνει πανω μου και ειμαστε ολη την ωρα μαζι τι να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: Εγω και η κολητη μου
Μήνυμα στις 24/12/2014 στις 17:00 @Sex
φιλε μαλλον αυτο ειναι το αγχος και οτι μαλλον ηταν σφηγμενη και σε "πετουσε εξω" (αμα θες βαλε αποδεκτη απαντηση)
Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ?
Μήνυμα στις 24/12/2014 στις 15:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1ον συμφωνω με τον γρηγορη..μπορει αυτα π κανεις να μην σε αναβουν ..αλλα γιατι δν λες το συντροφο σου την ωρα π το κανετε να σ τριβει την κλειτοριδα μπορει να δεις καποια αλλαγηΠήγαινε στο θέμα: οργασμος..
Μήνυμα στις 24/12/2014 στις 15:48 @Sex
απλα πες του να σεβαστει οτι δν θες να το κανεις αν σαγαπαει πραγματικα...δν θα το κανει...
Πήγαινε στο θέμα: fisting
Μήνυμα στις 24/12/2014 στις 15:44 @Sex
φιλε γιαννη ο κοπελα ειναι παρθενα η οχι?
Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ? |