Μήνυμα στις 15/4/2015 στις 15:18 @Κλάψιμο
με το αγορι μου ειμαστε 1 χρονο μαζι και πριν τον πρωτο χρονο ειχα κανει γενικα παρα πολλες μαλακιες που ξερω οτι ειναι απαραδεχτες ομως δεν τα ειχαμε , ασ πουμε μιλουσα πολυ προστυχα σε ενα αγορι ομως πολυ, και μια αλλη φορα σε ενα μαγαζι χωρευα πανω σε ενα τραπεζι μπροστα σε ολους και το αγορι μου τα εμαθε αυτα και τωρα μου λεει πως πρπ να του αποδειξω πως ειμαι σωστη, αλλα εδω και ενα χρονο ειμαι παρα πολυ σωστη, και γενικα κραταω χαληλο προφιλ, δν μιλαω σε αγορια ,ντυνομαι σεμνα, δεν δινω αφορμες αλλα μου λεει πως πρπ να αλλαξω αυτην την εικονα για το καλο μου και δεν ξερω τι αλλο να κανω για να μην με αποκαλουν πλεον πουτανα γτ με αυτα που εκανα ετσι με λενε, αλλα δεν με νοιαζει τοσο η εικονα σ εολους αλλα σε αυτον.τι να κανω για να λεγομαι πλεον σοβαρη κοπελα? Πήγαινε στο θέμα: Μια σωστη κοπελα
Μήνυμα στις 15/3/2015 στις 21:18 @Sex
το εκανα απο πισω με το αγορι μου για πρωτη φορα και πονεσα παρα πολυ αλλα ολα νταξι ομως εχουν περασει δυο μερες και παρατηρισα πως εχει πρηστει η τρυπα μου γυρο γυρο και ποναει παρα πολυ,τι να κανω? (δεν μπορω να παω σε γιατρο κ ουτε πιστευω ειναι κατι σοβαρο)
Πήγαινε στο θέμα: σεξ απο πισω
Μήνυμα στις 25/2/2015 στις 22:49 @Sex
ναι και μετα το τεστ αν ειμαι εκγυος τι θα κανω?
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι εκγυος
Μήνυμα στις 25/2/2015 στις 18:08 @Sex
με το αγορι μου το κανεμε χωρις προφιλακτικο και τελειωσε εξω και μετα απο λιγο το ξανακαναμε χωρις,παλι (μην πειτε να βαζουμε κ ολα αυτα, τα ξερω) και μου ειπε πως ηταν λιγο επικινδυνο.μετα απο δυο μερεσ ειχα αιμα αρκετο ομως δεν ειχα περιοδο γτ μετα δνε ξανα ειχα (και δν ηταν και η ωρα της, ηταν παρα πολυ νωρις) και μου ειπε αυτος πως αυτο σημενει πως ειμαι εγκυος.τι να κανω?χρειαζομαι βοηθια σας παρακαλω!!!!(5η μερα μετα αφου εγινε αυτο)
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι εκγυος
Μήνυμα στις 23/2/2015 στις 14:30 @Διάφορα
Κλεινουμε ενα χρονο με το αγορι μου σε λιγο καιρο και θελω να κοιμηθω σπιτι του για να το γιορτασουμε πως να το πω, πρεπει να βρω ενα σχεδιο και αν εχετε κατι στο μυαλο σας θα σας ειμαι ευγνωμον! Υ.Γ Αν πω στους γονεις μου πως θα κοιμηθω σε μια φιλη θα το μαθουν γιατι θα μιλησουν και με τους γονεις της και γενικα οχι, και ουτε αληθεια θα πω γιατι δεν παιζει να με αφιναν ποτε (πειτε μου οτι σκεφτεστε) Ευχαριστω <3 Πήγαινε στο θέμα: σχεδιο για να κοιμηθω στο αγορι μου
Μήνυμα στις 26/1/2015 στις 21:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εγω πριν βρω αγορι τουλαχιστον μια φορα την βδομαδα για 20 λεπταΠήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και κορίτσια
Μήνυμα στις 15/1/2015 στις 22:45 @Sex
χτες εκανα σεξ με το αγορι μου και μου ηρθε παρα πολυ να κατουρησω, χωρις να κατουριεμαι πιο πριν.και δεν κρατηθηκα παρα πολυ και μου ξεφυγε λιγακι πολυ λιγο (δεν το καταλαβε απλα το ενιωσα). ξερει κανεις γιατι συνεβει αυτο?δεν θελω να ξαναγινει γιατι θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα. οποιος ξερει κατι ας το πει παρακαλω <3
Πήγαινε στο θέμα: κατουρημα στο σεξ
Μήνυμα στις 14/1/2015 στις 23:04 @Διασκέδαση
φτανει η γιορτη του αγοριου (ειναι 17) μου και δεν εχω ιδεα τι να του παρω, δεν θελω αρκουδακια και βλακειες (ουτε ρουχο) θελω κατι πολυ ωραιο που να αρεσει στα αγορια και να του θυμιζει εμενα σας ευχαριστω ολους <3 Πήγαινε στο θέμα: δωρο αγοριου |