Μήνυμα στις 5/4/2015 στις 18:49 @Sex
ακου, δεν ειναι τιποτα που πρεπει να αγχωνεσαι. Πρωτα πρωτα πρεπει να προσεξεις 4 πραγματα: 1) Μην αφησεις πολλα σαλια 2) Μην κανεις περιεργους ηχους 3) Μην κανεις εντονες και πολυ περιεργες κινησεις με την γλωσσα 4) Μην ανοιγεις παρα πολυ το στομα σου (δηλαδη προσεχε να μην την καταβροχθισεις) Γενικα το γλωσσοφιλο γινεται με παθος και το βασικο ειναι να εξερευνεις το στομα του αλλου με την γλωσσα με εναν απαλο και απολαυστικο τροπο. Λογικο ειναι να σε αγχωνει η 1η φορα , εγω οταν ηταν να φασωθω για 1η μου φορα εψαχνα διαφορα βιντεο και εβλεπα πως γινοταν, μπορεις να το κανεις κι εσυ. Απλα αρχιζεις με απλο φιλι ανοιγοντας το στομα σου και κλεινοντας το ωστε να φιλας εσυ το κατω χειλος της και αυτη το πανω χειλος σου. Μετα βαλε ευγενικα και αργα την γλωσσα σου (δεν ειναι απαραιτητο να βαλετε γλωσσα ταυτοχρονα αν και σε τετοιες περιπτωσεις το συναισθημα ειναι μοναδικο) προσπαθησε αρχικα να βαλεις λιγη γλωσσα ωστε να ακουμπησεις την δικια της και μετα κανε αργες κινησεις και βαζε ολο και πιο πολυ γλωσσα. Τα χερια σου θα ηταν προτιμοτερο να ειναι στην μεση της η εκει που τελειωνει η σπονδυληκη στηλη (λιγο πιο πανω απο τον κωλο της) Δεν θα ηταν κακο αμα τα εβαζες στο πρωσοπο της αλλα οι περισσοτερες κοπελες προτιμουν να το κανουν αυτο οι ιδιες για να εχουν υπο ελεγχο τις κινησεις των αγοριων. Μια μικρη παρενθεση, προσεχε να μην εχεις ξερα χειλη και προτιμοτερο να ειναι υγρα (ας πουμε μπορεις να γλυψεις λιγο τα χειλη σου πριν πας να την φιλησεις χωρις να σε βλεπει) επισης προσεχε την αναπνοη σου, δηλαδη μην εχεις φαει κανενα τζατζικι και κοψιδια και εχει μεινει κανενα κομματακι κρεας στα δοντια σου γιατι ετσι η κοπελα θα εξαφανιστει απο προσωπου γης. Κατα τη γνωμη μου αυτο που αρεσει στις περισσοτερες ειναι να εχεις μασησει καποια τσιχλα με ωραια γευση πιο πριν η να εχεις μολις πιει κανενα αναψυκτικο (κατα προτιμηση παγωμενο για να δωσετε ενα δροσερο φιλι). Αυταααα, ελπιζω να βοηθησα! ^_^ Πήγαινε στο θέμα: Πρώτο φιλί
Μήνυμα στις 6/2/2015 στις 19:45 @Διάφορα
Γεια σας παιδια... Ειμαι μαθητης της Γ Γυμνασιου.. Να μην πολυλογο μπαινω κατευθειαν στο ψητο.. Εχω αφησει παρα μα παρα πολλα κενα στα μαθηματικα και ξερω οτι ειναι σημεντικα για την συνεχεια...Δεν ξερω τι να κανω.. Να μου βαλετε μια εξισωση να λυσω δεν μπορω..Τωρα το συνηδητοποιησα ποσο σημαντικα ειναι και οτι δεν προσεχω ποτε σε κανενα μαθημα... Πως μπορω να καταλαβαινω τι κανουν οι αλλοι στην ταξη στα μαθηματικα? Να παρω καποιο λυσαρι? Σας παρακαλω απαντηστε μου και δωστε μου ιδεες ειναι επειγον! Πήγαινε στο θέμα: Μαθηματικα
Μήνυμα στις 24/1/2015 στις 14:39 @Διάφορα
Γειας σας, Λοιπον να μπω κατευθειαν στο ψητο... Ειμαι 14 χρονων και παω Γ γυμνασιου.. Σκευτομαι να γραφτω γυμναστηριο..Απο οτι εχω ακουσει αμα κανεις βαρυ σταματαει η αναπτυξη..Ειναι αληθεια αυτο?? Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστηριο
Μήνυμα στις 22/1/2015 στις 13:47 @Sex
15 και τον εχεις 17? εγω θα ελεγα οτι τον εχεις ικανοποιητικο προς το μεγαλο... εγω ειμαι 14 και τον εχω 13-14εκ. Και οτι σου φεναιτε μικρο δν ξερω τι να πω? αμα τον ειχα οσο τον εχεις θα ημουνα υπερηφανος ;) Πήγαινε στο θέμα: 15χρονο μεγεθος απαντηστε ΚΟΡΙΣΤΙΑ+αγορια
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 15:14 @Sex
Γεια σας, Ειμαι 14 χρονων και το πεος μου οταν ειναι σε πληρη στηση η βαλανος δν φενεται ολη αλλα λιγο πιο κατω απο το μισο...ενω οταν ειναι χαλαρο μπορω να αποκαληψω ολη την βαλανος μ.. Θελω να ρωτησω εχω φιμωση? Πήγαινε στο θέμα: Εχω φιμωση?
Μήνυμα στις 18/12/2014 στις 15:52 @Διάφορα
Σε ευχαριστω πολυ...να γινεις ηθοποιος ειναι πολυ δυσκολο? εγω σκευτομαι τωρα που ειμαι μικρος να παω σε καποιο θεατρικο εργαστηρι και οταν με το καλο τελειωσω με το λυκειο να παω να σπουδασω στην αθηνα...με λιγα λογια θα βασισο το μελλον μου πανω στην ηθοποιοια..δν ξερω αν θα κανω καλα η οχι αλλα δν με νοιαζει κιολας..θελω τοσο πολυ να γινω ηθοποιος..και ας παιζω και σε μικρες παραστασεις η σε μικρες ταινιες..
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να γινω Ηθοποιος
Μήνυμα στις 17/12/2014 στις 16:05 @Διάφορα
Ευχαριστω παιδια μπορω να πω οτι με βοηθησατε... Το ονειρο μου ελπιζω να το πραγματοιποιησω..μερα με την μερα αυξανετε η αγαπη μου γιαυτο το επαγγελμα...οντως ειναι αβεβαιο επαγγελμα.. Εχω μια ακομη απορια..Στο λυκειο θα παω θεωριτικη για να γινω ηθοποιος ε? Πήγαινε στο θέμα: Θελω να γινω Ηθοποιος
Μήνυμα στις 16/12/2014 στις 17:10 @Διάφορα
Γειά σας! Να μπώ κατευθείαν στο ψητο.. Θελω να γινω Ηθοποιος!!! Μου αρεσει να βλεπω ταινιες κλπ,Αυτο ειναι το ονειρο μου και η μαμα μου με στηριζει..λεει οτι το εχω...Ειμαι λιγο μικρος και οι πιο πολλοι θα μου πουνε οτι μεχρι να μεγαλωσω θα αλλαξω γνωμη..Ειμαι 14..Αλλα το αγαπω τοσο πολυ.δν ξερω πως να το εξηγησω...Θα ηθελα να ρωτησω..Ειναι ευκολο να γινεις ηθοποιος? Και τι πρέπει να κανεις για να φτασεις σε αυτο το επαγγελμα.. Σας παρακαλω απαντηστε μου.. Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Θελω να γινω Ηθοποιος |