Μήνυμα στις 15/12/2014 στις 16:49 @Sex
Γειά σας παίδες, χρειάζομαι απεγνωσμένα την συμβουλή σας. Ειμαι 21 και τα έχω με μια κοπέλα. Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της γτ κάθε φορά που τη φιλάω η καρδια μ πάει να σπασει. Το θέμα είναι ότι όταν έρχεται η στιγμή να κάνουμε σεξ ή δν μου σηκώνεται ή αν μ σηκωθεί μ πέφτει πολύ γρήγορα. Τα έχουμε τρείς εβδομάδες κ έχουμε προσπαθήσει 3 φορές χωρίς επιτυχία. Κι εκείνη ξέρω ότι είναι ερωτευμένη γτ για να με ικανοποιήσει μ κάνει συνέχεια στοματικό, εκεί φαίνεται να μην έχω πρόβλημα. Να συμπληρώσω ότι εγώ ειμαι παρθένος ενώ εκείνη είναι 22, πολύ καλή στο κρεβάτι κ μ εμπειρίες. Γενικά είμαι πολύ αγχωτικός τύπος κ την πρώτη φορα π πήγα να την φιλήσω αγχώθηκα τόσο πολύ π μ ήρθε εμετος. Παρακαλώ βοηθήστε με παίδες γτ αυτό π έχουμε είναι τόσο καλό, κι εκείνη όλο με παρηγορεί κ μ λέει ότι δν την πειράζει αλλά εγώ νιώθω θα σκάσω! Γενικά δν είχα θέμα με την στύση σε άκυρες στιγμες, τι να κάνω; Να πιω λίγο κόκκινο κρασί, να βάλω μουσική, να πάρω βιάγκρα, να πάω σε ψυχολόγο; Μ περνάνε σκέψεις όπως: δν θα τα καταφέρω, δν θα της αρέσει, αν δν κρατήσει πολύ κτλ. Νομίζω δν είναι οργανικό αλλά ψυχολογικό. Τι να κάνω, δν έχω ξανανιώσει έτσι με κοπέλα κ μ είπε ούτε κι εκείνη μ άλλον... ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να κρατήσω την στύση |