Μήνυμα στις 5/2/2015 στις 02:18 @Sex
Επειδή έχω ένα κόλλημα με το θέμα με τις στολές, λοιπόν με την κοπέλα μου έχουμε δοκιμάσει: να ντυθεί μαθήτρια και εγώ δάσκαλος να ντυθεί νοσοκόμα (πολλή καλό) και εγώ ασθενής να ντυθεί αεροσυνοδός να ντυθεί μπατσίνα (μακράν το καλύτερο και αγαπημένο μου) και εγώ φυλακισμένος και σκεφτόμαστε κι' αλλά για το μέλλον γενικά οι στολές σαν φαντασίωση είναι πολλή καλές πιστεύω, γιατί είναι μια φτηνή λύση για αναζωπύρωση της σχέσης/πραγματοποίηση φαντασιώσεων και υπάρχει μεγάλη ποικιλία (ιδικά όταν έρχονται τα καρναβάλια). Πήγαινε στο θέμα: Μπατσινα φαντασιωση
Μήνυμα στις 16/12/2014 στις 02:53 @Sex
Μέσα της(πέρνει χάπι χρόνια)φοβερή αίσθηση. Επείσης μέσα στο στόμα της και να την βλέπω να τα καταπίνει...
Πήγαινε στο θέμα: Που σας αρεσει να τελειωνετε;
Μήνυμα στις 16/12/2014 στις 02:27 @Sex
Μερικές εγκυκλοπεδικές γνώσεις για το θέμα..... Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο και ασβέστιο τα οποία βοηθούν στην πρόληψη της τερηδόνα. Οι πρωτεΐνες που περιέχει το σπέρμα έχουν αντιρυτιδικές ιδιότητες. Το σπέρμα των χορτοφάγων έχει καλύτερη γεύση Το σπέρμα περιέχει χημικές ουσίες που ανεβάζουν τη διάθεση, αυξάνουν την τρυφερότητα, διευκολύνουν τον ύπνο, ενώ παράλληλα περιέχει τρεις, τουλάχιστον, ουσίες γνωστές για την αντικαταθλιπτική τους δράση. Πήγαινε στο θέμα: Είναι ασφαλές η κατάποση σπέρματος?
Μήνυμα στις 16/12/2014 στις 01:43 @Sex
Παλικάρι και εγώ το ίδιο ακριβός πρόβλημα είχα πριν 4-5χρονια με την κοπελιά μου. Την γούσταρα τρελά και ήμουν φουλ ερωτευμένος, άλλα όταν ερχόταν η ώρα του σεξ σηκωνόταν άλλα μετά από λίγο προσγειωνόταν. Αυτό γινόταν για αρκετούς μήνες και είχα φτάσει σε σημείο να νομίζω ότι απέκτησα κάποιο πρόβλημα γτ παλιότερα δεν είχα τέτοιο θέμα. Ευτυχώς η κοπέλα μου είχε κατανόηση και πολλή υπομονή και το είχα ξεπεράσει σύντομα. Ψυχολογικό ήταν, μάλλον επειδή ήθελα να βάλω τα δυνατά μου, να την εντυπωσιάσω και στην τελική αναχωνόμουν και τσουπ παρτ ον κάτω... Πιστεύω βοηθάει πολλή όταν η κοπέλα σου κάνει στοματικό, εξοικειώνεται ο κύριος εκεί κάτω με την κοπελιά και μετά δεν θα είναι τόσο ντροπαλός. Φίλε μη σε ανχονει κ μη σε στεναχωρεί τπτ, άδειαζε το κεφάλι σου και "δώσε πόνο"
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να κρατήσω την στύση
Μήνυμα στις 15/12/2014 στις 13:47 @Sex
Αν δεν θέλεις, θα πρέπει να του το πεις και πρέπει να το σεβαστεί. Αν το θέλεις τότε καλό είναι να έχεις μια 'Α' εμπειρία εκεί κάτω αν δεν το έχεις ξανακάνει, π.χ. δοκιμάστε πρώτα με κάποιον δονητή που φουσκώνει (πωλείται στα σεξ σοπ), πιστεύω θα σε βοηθήσει να συνηθίσεις στην αίσθηση Τώρα όσον αφορά τον "ξεχείλωμα", εκείνο το σημείο είναι "φτιαγμένο" να διογκόνεται και να μαζέβει όποτε είναι ανάγκη, καλό θα ήταν να μη γινόταν πάραπολλη συχνά το 'φιστην' γτ λογικά θα δεις κάποια μικρή διαφορά σε βάθος χρόνου.
Πήγαινε στο θέμα: fisting |