Μήνυμα στις 22/12/2014 στις 22:18 @Sex
Παιδια τι ειναι το φιστινκ σας παρακαλαω εξηγηστε μου
Πήγαινε στο θέμα: fisting
Μήνυμα στις 22/12/2014 στις 21:08 @Sex
Γειας σας, παιδια δεν ξερω γιατι αλλα εγω νιωθω οτι αυνανιζομαι μονο οταν βαζω το καλωδιο απο το μπανιο στο οργανο αλλιως δεν ξερω γιατί δεν το νιωθω..ειμαι 13..λετε να μην εχει γινει ακομη εξπερματωση; γτ σε καποιους γινεται λιγο σε πιο μεγαλη ηλικια, αν μπορειτε απαντησε ειναι σημαντικο
Πήγαινε στο θέμα: οργασμός
Μήνυμα στις 15/12/2014 στις 16:49 @Sex
Κανενας αλλος παιδια πλζ..;
Πήγαινε στο θέμα: Εγώ και η κολλητη μου.
Μήνυμα στις 15/12/2014 στις 16:45 @Sex
Να ηθελα να ρωτησω οτι δεν τελειωνω γενικοτερα..εγω αυνανιζομαι με το καλωδιο απο το μπανιο..αλλα δεν νιωθω την κορυφωση λες να γινεται επειδη ειμαι μιλρη ακομη;13,5
Πήγαινε στο θέμα: Μπορεις να αυνανιστεις με περιοδο;
Μήνυμα στις 15/12/2014 στις 16:42 @Sex
Το παθαινω και εγω, εγω το κανω με το καλωδιο του μπανιου απο παρα πολυ μικρη δεν ηξερα τι ηταν φανταστειτε αλλα μου αρεσε..και το κανω καθε φορα που κανω μπανιο και ντουζ..απλα δεν νιωθω την κορυφωση που ολοι λενε δεν ξερω γιατι ειμαι 14 λετε να μην εχει ολοκληρωθει ο οργανισμος μου;πειτε μου σας παρακαλω
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα(??)στον αυνανισμό
Μήνυμα στις 15/12/2014 στις 16:17 @Sex
Παιδια καποιος/α ας απαντησει θελω να μαθω..
Μήνυμα στις 15/12/2014 στις 15:52 @Sex
Γεια σας..θα ηθελα να μαθω πως γινεται και αν κανει να αυνανιζεσαι με περιοδο..αν μπορειτε απαντηστε μου, ευχαροστω πολυ.
Μήνυμα στις 14/12/2014 στις 17:04 @Sex
Γεια σας, είμαι μικρη σχετικα και εγω με την κολλητη μου κανουμε καποια πραματα..π.χ γλυφομουνι, χαιδευομαστε, σπανιως δαχτυλο γιατι φοβομαστε, αλλα το θεμα ειναι οτι μαρεσει πολυ..παω και με αγορια ομως( οχι κατι παρα πανω) απλα φασεις και δεν ξερω..πειτε μου τι μου συμβαινει.
Πήγαινε στο θέμα: Εγώ και η κολλητη μου. |