Μήνυμα στις 11/7/2017 στις 06:04 @Sex
αναλογα την κοπελα...οποια το εκανε καλα ηταν απολαυση...
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα
Μήνυμα στις 12/5/2017 στις 13:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:θεραπεια για τον χαλινο κανε την εαν σε ενοχλει(πχ εγω εκανα με λειζερ γτ δ ηθελα ραματα κ βλακειες)οσο για τα αλλα ειναι θεμα αισθητικης...δεν ειναι καποιο νοσος κλπ...και αυτα αφαιρουνται...Πήγαινε στο θέμα: Βραχύς χάλινος και Pearly Penile Papules.
Μήνυμα στις 12/5/2017 στις 13:41 @Sex
η προωρη εκσπερματιση εχει να κανει με 2 λογους: 1)ψυχολογικος 2)ιατρικος...στον πρωτο ειναι το αγχος για αποδοση κλπ κ στο δευτερο ιατρικο προβλημα...καμια σχεση με αυτο που ειπες
Πήγαινε στο θέμα: ekspermatosi
Μήνυμα στις 12/4/2017 στις 09:15 @Sex
θα στο επιβεβαιωσει ενας γιατρος.πηγαινε για να εισαι σιγουρος
Πήγαινε στο θέμα: Χαλινός
Μήνυμα στις 11/4/2017 στις 06:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν εμφανιζεται απο μονο της η βαλανος...πρεπει δλδ να τραβηξεις εσυ το δερμα...μπορει να κοπει απο την τριβη κ σε αυτο νομιζω παιζουν πολλα ρολο...Πήγαινε στο θέμα: Χαλινός
Μήνυμα στις 28/3/2017 στις 06:46 @Sex
απο οσο λενε οι πορνοσταρ ολο κ περισσοτερο αρεσει αυτου του ειδους θεαμα(επιβολη τιμωρια βιαιο σεξ)κ αυτο χειροτερευει την δουλεια τους...κ εμενα μ αναβει υπερβολικα αλλα οχι οτι θα βιασω κιολας...
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος
Μήνυμα στις 28/1/2017 στις 08:50 @Sex
Ο ΠΕΔΥ(πρωην ΕΟΠΥΥ)καλυπτει την εγχειρηση απλα εγω εκανα με laser γιατι ενιωθα αβολα να κανω ραμματα και την μετεγχεριτικη κατασταση...100Ε εδωσα και τελειωσα σε 2 λεπτα..
Πήγαινε στο θέμα: Χαλινο
Μήνυμα στις 12/10/2016 στις 20:21 @Sex
βρε κανονικα γινεται απλα πρεπει να πας σε εξωτερικο ιατρειο ουρολογου(πρωινο) που ειναι δωρεαν κ να μπεις στην σειρα...εγω εκανα χαλινο σε ιδιωτικο ιατρειο με λειζερ κ πληρωσα για να μην μου γινει καμια φημωση...
Πήγαινε στο θέμα: Δωρεαν περιτομη (Δημοσιο νοσοκομειο) ???
Μήνυμα στις 12/9/2016 στις 18:29 @Διάφορα
σε αυτην την ηλικια τα συναισθηματα ειναι πιο εντονα...κοιτα πρωτα να μην κανεις κακο σε εσενα και μετα στους αλλους...εαν δεν μπορεσεις να το επιλυσεις αυτο μονος συζητησε με δικα σου ατομα(φιλους αδερφια κλπ)
Πήγαινε στο θέμα: Κατάθλιψη?Φοβίες?
Μήνυμα στις 12/9/2016 στις 18:26 @Sex
τα συμπτωματα του hiv φαινονται μετα απο 1-1.5 χρονο....οχι αμεσως....κ δεν ειναι αυτα...
Πήγαινε στο θέμα: Φόβος για aids |