Μήνυμα στις 21/5/2015 στις 23:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτο σημαινει πως τελειωσε :)Πήγαινε στο θέμα: Υγρά
Μήνυμα στις 14/5/2015 στις 21:32 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια,λοιπον τωρα που σε μια εβδομαδα αρχιζουν οι εξετασεις πρεπει να διαβαζω..το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα!Χαζευω με το κινητο μου,λεω πως τα ξερω και τα προσπερναω κτλ..και αυτο δεν συμβαινει μονο στις εξετασεις..αλλα και γενικα σε μαθηματα οπως ιστορια,φυσικη που εχουν θεωρια(με τις ασκησεις δεν εχω κανενα προβλημα)καμια συμβουλη για να συγκεντρωνομαι? :/
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να συγκεντρωθω στο διαβασμα
Μήνυμα στις 21/4/2015 στις 15:05 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον..πριν περιπου 3 χρονια γνωριστικα με μια κοπελα απο ενα online παιχνιδι και αρχισαμε να κανουμε πολυ παρεα..δεν μενουμε στις ιδιες πολεις,αλλα μιλουσαμε καθε μερα για πολλες ωρες απο φβ ή απο αυτο το παιχνιδι αναλογα..λοιπον δεσαμε παααρα πολυ σαν φιλες,εγω σκεφτομουν πως δεν υπαρχει ανθρωπος που να ταιριαζω πιο πολυ απο θεμα φιλιας.Της ελεγα και μου ελεγε τα παντα,ξεκαρδιζομασταν στα γελια κτλπ.Φτασαμε στο σημειο να βρεθουμε κιολας οταν εγω πηγα το καλοκαιρι για 2 μερες εκει που μενει (κρυφα απο τους δικους μας) τεσπα,ολα ηταν μια χαρα..μεχρι που σε καποια φαση ξαφνηκα σταματησαμε να μιλαμε οσο παλια,οι συζητησεις δεν ηταν το ιδιο και εγω σταματησα να θελω να μιλαμε(ωστοσο εκανα καποιες προσπαθειες να ξαναμιλαμε οπως πριν αυτη παλι δεν με βοηθουσε και τοσο)..λοιπον πριν απο καποιους μηνες εγω εκλεισα το φβ μου,και ετσι θα χαναμε επαφη,και ετσι κατσαμε και μιλησαμε ολη μερα το βραδυ που θα το εκλεινα..μιλησαμε ολα καλα..αλλα ενω εγω δεν ηθελα πολλα πολλα οπως ειπα και πιο πριν,εκανα την βλακεια και υποσχεθηκα να μην χαθουμε..Αφου το εκλεισα της εστιλα μνμ στο viber και το μονο που ειπαμε ηταν γεια,τι κανεις;,τι νεα και κλεισαμε...λοιπον εγω εχω ξενερωσει,δεν της κραταω καν κακια απλα δεν θελω να μιλαμε ρε παιδι μου..διεγραψα το νουμερο της (επισης ξεχασα να πω οτι ειχαμε γνωρισει και μια αλλη κοπελα ενα χρονο μικροτερη απο εμας,και αυτηνης το νουμερο το διεγραψα αλλα ουτε που με νοιαζει γιατι δεν την συμπαθησα ποτε μου)λοιπον..μου εστιλε μνμ μια φορα αυτη μου εγραψε αρκετα πραγματα που ξερω οτι αμα μου τα ελεγε 1 χρονο πριν θα πεθανα στα γελια αλλα οταν τα διαβασα δεν αντεδρασα καν..ειπαμε οτι θα μιλησουμε αυριο,αλλα δεν εστιλα ουτε εστιλε.Επισης φοβαμαι και το ενδεχομενο μην δει η μανα μου αμα μου στιλει κανα μυνημα και εχω καυγαδες μετα..λοιπον σκεφτηκα να τις κανω και τις 2 αποκλεισμο για να μην μου ξαναστιλουν..αλλα φοβαμαι οτι θα το καταλαβουν και θα τα σκατωσω..επισης μου εστιλε η αλλη η φιλη της και "δικη μου" αλλα δεν μπηκα καν στο κοπο να της απαντησω..και ειμαι σιγουρη οτι η αλλη την εβαλε να μου στιλει για να δει αν θα της απαντησω..χιλια συγνωμμη για το μεγαλο κειμενο αλλα δεν ξερω τι να κανω πια!Δεν θελω αλλες επαφες..και ναι εχω αλλαξει και εγω πολυ απο τοτε και το καταλαβαινω και ισως εγω να ειμαι το ολο λαθος στην υποθεση.Τι να κανω ρε παιδια?πως να φερθω;Δεν θελω να την πληγωσω αλλα δεν θελω να μιλαμε..
Πήγαινε στο θέμα: Δεν θελω να μιλαμε πια
Μήνυμα στις 16/4/2015 στις 14:37 @Sex
Οχι δεν υπαρχει.Να φανταστω πως φοβασαι την πιθανοτητα εγκυμοσυνης,αλλα μην ανχονεσαι,ακομα και στο εσωρουχο της να τελειωσες εγκυος δεν μενει Αν σε καλυψα πατα αποδεκτη! Πήγαινε στο θέμα: απορια για σπερμα
Μήνυμα στις 8/3/2015 στις 21:06 @Sex
Επισης να ξες πως αν ηταν η πρωτη σου φορα ειναι απολυτως φυσιολογικο να αλλαξει ο κυκλος σου!Σχεδον σε ολες τις κοπελες συμβαινει,τωρα δεν ξερω αν ηταν η πρωτη σου φορα αλλα εγκυος δεν εισαι :p
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 8/3/2015 στις 15:52 @Διάφορα
Αποσμητικο οπωσδηποτε και παντα καθαρες μπλουζες!Επισης αν εχεις στριχες στις μασχαλες καλο θα ηταν να τις ξυρισεις γιατι δημιουργουν δυσοσμια με τον ιδρωτα!
Πήγαινε στο θέμα: κακοσμια μετα το μπανιο
Μήνυμα στις 8/3/2015 στις 15:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι και σε εμενα εχει συμβει.Δεν ειναι τιποτα εφοσον εκανες και το τεστ και βγηκε αρνητηκο.Απλα μαλλον αλλαζει ο κυκλος σου τιποτα το ανυσηχητικο!Εγω νομιζα οτι το ειχα παθει λογω προκαταρκτικων αλλα δεν ξερω :p και εμενα εκανε περιπου 20 μερες με εναν μηνα να ερθει αλλα ηρθε τελικα!Πατα αποδεκτη αν σε καλυψα:)Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 3/2/2015 στις 15:16 @Sex
Πρωτον ευχαριστω για την απαντηση,2ον εγω ειμαι 15 και αυτος περιπου μισο χρονο μικροτερος(σορρυ που δεν το ανεφερα στο προηγουμενο ποστ)Δηλαδη να μην του πω τιποτα?Να μην αναφερω το θεμα καθολου αμα βρεθουμε μονοι μας?Αμα το ανεφερει αυτος?Και αμα μου πει να κανουμε κατι εγω τι να κανω?Αα επισης ξεχασα να πω οτι μετα αφου πηγαμε σπιτι ειχε παρει το κινητο μου και εβλεπε κατι φωτογραφιες μου με μαγιο και εκανε ζουμ σε ορισμενα σημεια :ρ και μετα το εκλεισε για να μην ερθει κανεις ξαφνικα και το δει..(αυτο σημαινει κατι;)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του πω να ξανακανουμε κατι;
Μήνυμα στις 31/1/2015 στις 01:00 @Sex
Για να μην τα πολυλογω.Αυτος και η οικογενεια του ειναι οικογενιακοι φιλοι.Την ημερα των Χριστουγεννων οι θειοι μου τους ειχαν καλεσει στο τραπεζι και βρηκαμε αφορμη να κατεβουμε κατω στην αυλη μονοι μας(να πω οτι μου ειχε δοθει ευκαιρια και πιο παλια να κανουμε κατι αλλα δεν την ειχα εκμετελαυτει)Αρχισε να λεει μ*αλακιες(σεξουαλικου περιεχομενου :ρ) και ειδα οτι του ειχε σηκωθει.Αρχισε να με ρωταει αν θα του τον παιξω και εγω στην αρχη δεν ελεγα τπτ απλα γελουσα.Μετα αρχισε ομως να σοβαρευει το πραγμα και καταληξαμε σε μια γωνια να με χουφτωνει και εγω να του τον πιανω λιγο.Μετα απο λιγο με ρωταει για να μου δωσει ενα φιλι,αφου απανταω ναι με φιλαει και μου λεει οτι ηταν το πρωτο του φιλι.(Να αναφερω οτι μου ειπε να ερθει καμια μερα σπιτι μου οταν δουλευουν οι δικοι μου να κανουμε κατι).Αφου φιλιομασταν αρκετη ωρα,αποφασισαμε να παμε παλι στο σπιτι για να μην μας παρουν χαμπαρι.Και εδω ερχεται η ξενερα.Μου ειπε να μην ξανακανουμε το τελευταιο (το φιλι) γιατι δεν αγαπιομαστε και να κανουμε σαν να μην εγινε ποτε.Θελοντας και μη,συμφωνησα.Ναι,δεν τον αγαπαω αλλα δεν νομιζω οτι αυτο το κανεις μονο οταν αγαπας καποιον.Τελοσπαντων αισθανομαι οτι εχω κολλησει μαζι του απο εκεινη την φορα.Εχω μπερδευτει με ολο αυτο "θα κανουμε σαν να μην εγινε ποτε" εννοουσε για ολα ή για το φιλι;Επισης ξερω οτι γκομενιζει απο εδω και απο κει χωρις αποτελεσμα,πραγμα που θα με ενοχλει λιγο (αν και δεν θα πρεπε αφου δεν εχουμε σχεση)Τον βλεπω τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα και φερομαστε φυσιολογικα σαν να μην εχει γινει τιποτα απο ολα αυτα..Το θεμα ειναι οτι εγω θελω να ξανακανουμε κατι και ναι θελω σχεση μαζι του αλλα δεν ξερω πως να του συμπεριφερθω.Τι να κανω;(Συγνώμη για το μεγαλο κειμενο)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να του πω να ξανακανουμε κατι;
Μήνυμα στις 9/12/2014 στις 19:23 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι,η αληθεια ειναι οτι δεν ειχε και πολλες σχεσεις και ειναι λιγο ντροπαλος με κοριτσια..Πως θα καταλαβω αν του αρεσω ομως;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν του αρέσω |