Μήνυμα στις 8/12/2014 στις 20:22 @Sex
Ενταξει το θεμα λυθηκε, οποιος εχει παθει το ιδιο ειναι παραφιμωση και αν γυρισετε το πετσακι πισω σε μια δυο μερες φευγει, εγω πηγα σε ουρολογο να μου το κανει αλλα ενταξει θα μπορουσα να το κανω μονος. Ο Ουρολογος μου ειπε οτι ο σκοπος ειναι να πιεσεις με τους δυο αντιχειρες την φουσκα και να γυρισεις το πετσακι στην αρχικη του μορφη. Αν καποιος moderator κρινει οτι πρεπει να γινει sticky ας το κανει Ας το κλειδωσει επισης Πήγαινε στο θέμα: Παραφίμωση
Μήνυμα στις 8/12/2014 στις 18:16 @Sex
Κοιτα αν το σκεφτεις δεν υπαρχει διαφορα με το να κανει σεξ. Μονο λιγα πραγματα και καποιοι παραγοντες αλλαζουν. Η Λειτουργεια ειναι η ιδια οποτε μπορεις να καταλαβεις αν ισχυουν οσα διαβασες στο ιντερνετ. Και σκεψου οτι σχεδον ολοι μας το κανουμε αυτο
Πήγαινε στο θέμα: συνέπειες αυνανισμού
Μήνυμα στις 8/12/2014 στις 17:51 @Sex
χαχαχχααχαχαχαχαχααχχαχαχαχα! Μηπως πινεις τιποτα; οχι δεν χαζευεις υπαρχουν ατομα που το κανουν για δεκαετιες και καθημερινα και ειναι μια χαρα. Μην ανυσηχεις καθολου ειναι απολυτα φυσιολογικο Αν σε καληψα πατα αποδεχτο :) Πήγαινε στο θέμα: συνέπειες αυνανισμού
Μήνυμα στις 8/12/2014 στις 09:41 @Sex
Καλημερα σε ολους Εχθες το βραδυ ειχα μια συναντηση με την κοπελα μου και φιλιομασταν πανω στο κρεβατι για ωρες. Οταν ανεβενα εγω απο πανω και φιλιομασταν αυτη με πιεζε με αποτελεσμα το πεος μου που ηταν με κατεβασμενο το κεφαλακι να πιεζετε στο φερμουαρ για καμια ωρα. Απο εχθες το βραδυ εχει φουσκωσει το κατω μερος απο το πετσακι (κατι σαν αυτο http://www.hellenicdermatlas.com/photos/0000/0903/00000903_standalone.jpg μονο που ειναι μονο στο κατω μερος οχι γυρο γυρο) επισης δεν μου ανεβενει το πετσακι πισω. Ειμαι 17 χρονων και δεν πηγα σχολειο για αυτο τον λογο επειδη με ποναει οταν με ακουμπαει οτιδηποτε. Ελπιζω να μου απαντησετε Πήγαινε στο θέμα: Παραφίμωση |