Μήνυμα στις 10/12/2014 στις 15:35 @Sex
δεν τα καταπια ολα ισα ισα δοκιμσα πολυ λιγο πανω στην καυλα και κατευθειαν τα εφτυσα και δεν προκειτε να το ξανακανω !!!!
Πήγαινε στο θέμα: χυσια
Μήνυμα στις 9/12/2014 στις 15:55 @Sex
η εξεταση στην πρωτη λυκειου για τους ορχεις ειναι η βουβωνοκυλη και γινεται για να δει αν εχουν κατεβει και οιο δυο ορχεις στην θεση τους !
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα η οχι??
Μήνυμα στις 9/12/2014 στις 14:44 @Sex
παθαινεις κατι αν τα καταπιεις? πειτε μου σας παρακαλω γιατι καταπια τα δικα μου
Πήγαινε στο θέμα: χυσια
Μήνυμα στις 9/12/2014 στις 14:39 @Sex
αυτο που ανεφερες με τις δυο τρυπες ειναι αλλο...οταν θα γαμ***** μην φοβασε τιποτα δεν προκειτε να βρεθεις σε δισταγμο σε ποια να το χωσεις ;) μπορεις αν θελεις να βρεις το βιβλιο 1ης λυκειου βιολογιας που το αναφερει εκει ή να ψαξεις στο ιντερνετ! μην φοβασε τιποτα ! αποδεκτη αν σε καλυψα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Απορια
Μήνυμα στις 7/12/2014 στις 18:45 @Sex
ευχαριστω για τις συμβουλες σου ! ;)
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα αντρες
Μήνυμα στις 7/12/2014 στις 17:43 @Sex
καλησπερα... το πεος μου οταν ειναι χαλαρο καταρχην ειναι 7 εκ και ανοιγει ολο το κεφαλι ...οταν τεντωνεται γινεται 13 πλυρη στυση 14 καπου εκει ... μονο που για να κατεβει μεχρι κατω το κεφαλι ειναι πολ δυσκολο μονο στο μπανιο εχω καταφερει και το χω ανοιξει καμμια 15ρια φορες.... απλα οταν ειμαι εκτος μπανιου φοβαμαι ... να λοιπον η απορια...ειμαι 16 χρονων και μαλλον θα προχωρησω με την κοπελα μου... ειναι ικανοποιητικο το μεγεθος? και τι θα κανω την πρωτη φορα αν μου το κατεβασει και δεν κατεβει ολο το κεφαλακι? μου χουν πει πως κοβεται ο χαλινος την πρωτη φορα ειναι αληθεια? δυο ατομα μου το ειπαν πως την πρωτη φορα που γαμησαν εγινε αυτο .. συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω προκαταβολικα
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα αντρες
Μήνυμα στις 7/12/2014 στις 17:32 @Διάφορα
καλησπερα ! ειμαι νεο μελος στο φτου ! μηπως εχετε να μου προτεινετε καποια κρεμα , αλοιφη, τζελ, γιατροσοφι ? κατι τελος παντων ? ειμαι 16 και εεχω σπυρακια αλλα οχι και πολυ ακμη ! ελπιζω βεβαια αν μου πειτε καποια κρεμα να μην το παρουν ως διαφημηση στο φτου ! ευχαριστω προκαταβολικα
Πήγαινε στο θέμα: προβληματακι με σπυρακια και ακμη |