Μήνυμα στις 17/6/2015 στις 00:44 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα...ειμαι 18 και μολις τελειωσα το Λυκειο..και μου αρεσει καποιος ο οποιος ειναι 30..ολα δειχνουν οτι πολυ συντομα θα ειμαστε μαζι..το θεμα ειναι να μπω σε αυτη τη σχεση η διαφορα ηλικιας ειναι πολυ μεγαλη?Ευχαριστω..
Πήγαινε στο θέμα: διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 29/12/2014 στις 13:40 @Θ. Κλημεντίνη
θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει..ειμαι 18 και ειναι 23..δουλευει σε ενα καφε και τον ειχα σταμπαρει μια μερα που καναμε μια εκδηλωση εκει.Ομορφος,ψηλος,μελαχρινος,ευγενικος κτλ και ενιωσα οτι υπαρχει μια χημεια αναμεσα μας γιατι με κοιτουσε και καποια στιγμη με ρωτησε κατι ασχετο με το λογο που ημουν εκει.Φευγοντας απο εκει βρισκω μια αφορμη για να του στειλω στο facebook και καλα για κατι σχετικο με την εκδηλωση.Εσπευσε να με εξυπηρετησει και μολις τελειωσε το θεμα αυτο βρηκα αφορμη να του πιασω την κουβεντα..μιλησαμε για πολλη ωρα και μου εκανε ερωτησεις για μενα και -προς εκπληξην- μου και ενα κομπλιμεντο.Δεν μιλησαμε αλλο για τις επομενες 2-3 μερες(δεν μπαινει και συχνα fb και οταν μπαινει ειναι πολυ αργα το βραδυ οταν τελειωνει τη δουλεια) ωσπου εγω πηγα για καφε στο μαγαζι του.Με κοιτουσε και καποια στιγμη οταν πηγα στο μπανιο παλι το ιδιο.Του εστειλα facebook μιλησαμε για λιγο και βγηκε γιατι επεσε δουλεια.Μετα οταν πηγαμε να πληρωσουμε μιλησαμε λιγο για ακυρα θεματα και εφυγα.Αργοτερα του απαντησα στο τελευταιο μηνυμα που μου ειχε στειλει νωριτερα.Εκανε (κλασσικα) 1 μερα να μπει και οταν μπηκε το διαβασε και με εγραψε.Ειχα σκασει........... Ολα αυτα συνεβησαν πριν 2 μηνες και επειδη νευριασα δεν ξαναπηγα εκει.Χθες ομως ηταν ολα γεματα και αναγκαστηκα εκατσα εκει.Και εγινε κατι που σιγουρα δεν περιμενα.Οταν εφερε την παραγγελια μου ειπε οτι κερναει αυτος.Και σαν να μη φτανει αυτο παλι με κοιταζε.ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ? Πήγαινε στο θέμα: γιατι το κανει αυτο?
Μήνυμα στις 7/12/2014 στις 11:25 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι 17 και αυτος 16..εχουμε σχεση εδω και 2,5 χρονια ομως εχει καταληξει σε κολαση..εχουμε χωρισει (απο 2 ωρες εως 2 μερες) πολλες φορες ομως μετα τα ξαναβρισκαμε και ολα ηταν ενταξει..τωρα πλεον ομως αυτο εχει γινει σχεδον καθημερινοτητα ενω εγω κανω τα παντα για αυτον,του φερομαι με τον καλυτερο τροπο!..πιο συγκεκριμενα με κατηγορει οτι μου αρεσουν αλλοι και οτι κανω κατι με αλλους ενω αυτο δεν ισχυει(και ουτε του εχω δωσει δικαιωμα να το πιστευει), με βριζει με τις εσχατες βρισιες για μια κοπελα,με απειλει οτι θα δημισιευσει κατι φωτογραφιες που εχει κλεψει απο τον υπολογιστη μου που ειμαι με μια φιλη μου (δν εχουν κατι τρομερο μεσα αλλα δε θελω να δημοσιευτουν σε καμια περιπτωση),οτι θα με φωναζει με βρισιες μεσα στο σχολειο μπροστα σε ολους...την αλλη φορα πηγε να με σπρωξει απο μια καρεκλα και να πεσω κατω οταν τσακωνομασταν..ειμαι σιγουρη οτι μιλαει με αλλες..και ολα αυτα ενω πριν μιση ωρα μπορει να μου ελεγε οτι με αγαπαει οσο τιποτα δε θελει να με χασει..και χωρις λογο,χωρις γενικα να του εχω φταιξει σε κατι,αρχιζει αυτα.. ...δεν αντεχω αλλο πειτε μου τι να κανω!τον αγαπαω παρα πολυ ομως θελω να φυγω!δεν μπορω αλλο... Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια.. |