Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 10:53 @Θ. Κλημεντίνη
Τον ξέρω τρία χρόνια και πιο παλιά τα είχαμε ξανά για δυο μήνες
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το αγορι
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 09:14 @Θ. Κλημεντίνη
Ημαστε με το αγόρι μου 2 μήνες μαζί και στην αρχή ήταν πολύ καλά αλλά μετά.... Δεν μου δίνει πολύ σημασία όπως θα ήθελα,δηλαδή δεν είναι και τόσο ρομαντικός,είναι μόνο με τον δικό του τρόπο.Του έχω μιλήσει αλά δεν το καταλαβαίνει και νομίζει πως θέλω να τον αλλάξω αλλά εγώ Ιερώνυμο να μου δώσει περισσότερη σημασία.Ένα κοινό μας ζευγάρι που ξέρουμε επειδή είναι φίλη μ η κοπέλα και φίλος του το αγόρι,είναι πολύ καλά μαζί.Στο σχολείο βλεπονται, την φιλαει τρυφερα, θέλει να είναι συνέχεια μαζί της,όταν της λείπει το δείχνει και αλλά τόσα ενώ το αγόρι μου δεν κάνει έτσι και με στεναχωρει... τι να κάνω;;:/ Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το αγορι
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 01:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μην αγχωνεσαι καταρχας.... πάντα έτσι γίνετε είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό Οράν βρίσκετε σε οργασμό η κοπέλαΠήγαινε στο θέμα: σεχ και οργασμος ????
Μήνυμα στις 29/11/2014 στις 11:06 @Sex
Και συνεχιζεις κανονικά;; δεν γεμιζεις αίμα;
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 29/11/2014 στις 10:33 @Sex
Όταν το κάνεις πρώτη φορά πότε βγαίνει το αίμα; καθώς την σεξουαλική πράξη ή μετά;;
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 29/11/2014 στις 01:27 @Sex
Είμαι 15 και το αγόρι μου 14 αλλά δεν τ φενετε καθόλου,τεσπα... Τα έχουμε 2 μήνες και με χουφτωνει στον κωλο και στο στήθος(αν και τ το έχω κόψει γιατί δεν μ αρέσει ακόμα αυτό) αλλά θέλω και στο μ**νι... πως να τ το πω ή να του το δείξω να το καταλάβει;; Πήγαινε στο θέμα: πως να του το πω |