Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 13:20 @Sex
Άμα σε λεει καύλα του πες τον κ εσυ καυλιάρη σου
Πήγαινε στο θέμα: βρωμολογα κ χουφτωμα :P
Μήνυμα στις 29/11/2014 στις 11:01 @Sex
Στη σεξουαλική πραξη βγενει..
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 29/11/2014 στις 08:50 @Sex
Χουφτωσε τον εσύ πρωτη ;) ετσι θα του δείξεις οτι θες κατι παραπάνω ..θα του αρεσει πολύ να τον πιασεις ξερεις που και θα παρει φόρα Και αν δεν πετύχει αυτό,μπορεις να του πεις και καλα να παιξετε ενα παιχνίδι ..κ πες του εχεις τα κότσια να με πιάσεις εκεί; ετσι θα λυθεί κ θα το κανει συνεχεια μετά.. Αν σε βοήθησα πατα αποδεκτη :) Πήγαινε στο θέμα: πως να του το πω
Μήνυμα στις 28/11/2014 στις 19:59 @Θ. Κλημεντίνη
Κάποια άλλη γνώμη;; πλζ απαντηστε μου :(
Πήγαινε στο θέμα: με βλεπει φιλικά/πενταήμερη
Μήνυμα στις 28/11/2014 στις 19:08 @Θ. Κλημεντίνη
Δηλαδή απο δω και περα να του μιλάω σαν να μην τρεχει τιποτα;; και να κανω οτι βγενω με αλλον κ ετσι ή οχι;
Πήγαινε στο θέμα: με βλεπει φιλικά/πενταήμερη
Μήνυμα στις 28/11/2014 στις 18:48 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας.. Παω 3η λυκειου κ μου αρεσει ενας συμμαθητης μου..δεν μιλαμε κ πολυ και ετσι ρωτησα τον κολλητο του 'ξερεις αν εχει κοπελα;' και μου ειπε 'δεν τα εχει με καμία' και επειδη το παιδι που θελω δεν εχει φεισμπουκ πηρα το θαρρος και σημερα του ειπα οτι μου αρεσει..με άδιασε κανονικά λεγοντας μου 'οκ βασικα σε βλεπω φιλικά' δεν ηξερα τι να απαντησω και του ειπα 'εντάξει' και εφυγα.. Τι να κανω για να με δει ερωτικά;; Θελω τις συμβουλες σας και απο αγορια και απο κορίτσια .. Να ντυθω λιγο πιο σέξυ; να βαφτώ; να με δει με άλλον για να ζηλέψει; τι να κάνω πείτε μου...θα πάμε και πενταήμερη αυτον τον μηνα που ερχετε..να παω να τον φιλήσω;; τι να κανω για να τα φτιάξει μαζί μου; ή εστω να φασοθουμε; εφαγα κολλημα μαζι του (δεν νομίζω να τα εχει φτιάξει με καμία ως τωρα) Πειτε μου τις γνώμες σας και τις συμβουλες σας.. Σας ευχαριστω όλους προκαταβολικά :) Πήγαινε στο θέμα: με βλεπει φιλικά/πενταήμερη |