Μήνυμα στις 31/7/2019 στις 10:58 @Sex
Νομίζω ο τίτλος τα λέει όλα. Το χουν αρκετοί αυτό το φετίχ (cuckold) κ ακόμα περισσότεροι τη δυσκολία να το μεταφέρουν στη γυναίκα τους,γιατί όσο να ναι οι γυναίκες είναι περισσότερο εγκεφαλικές από μας τους άντρες που σκεφτόμαστε κ με τα δυο κεφάλια μας. Παρακαλώ αναπτύξτε κ αν μπορείτε να δώσετε μια συμβουλή,ένα τίπς ή κάποια εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει αν έχετε παρόμοιο φετίχ κ το έχετε προσπαθήσει να το κάνετε πράξη. thnx Πήγαινε στο θέμα: Φαντασίωση να δω τη γυναίκα μου με άλλους
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 21:48 @Sex
Της το φερα για πλάκα τις προάλες πάνω στο σεξ αλλά δεν είδα να της αρέσει ιδιαίτερα.Θέλουμε πολύ δρόμο ακόμα... :P
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να δω την κοπέλα μου με άλλον άντρα
Μήνυμα στις 27/11/2014 στις 00:53 @Sex
Το θέμα δεν ειναι να βελτιωθώ εγώ,μια χαρά είμαστε σεξουαλικά αλλά αυτή η φαντασιώση μου χει γίνει αυτοσκοπός κ δεν ξέρω πως να της το φέρω σιγά σιγά.
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να δω την κοπέλα μου με άλλον άντρα
Μήνυμα στις 26/11/2014 στις 22:21 @Sex
Παιδιά έχω 3 χρόνια σχέση με μια κοπέλα κ ενω περνάμε καλά κ στο σεξ κ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση μας, μου χει καρφωθεί η φαντασίωση ,τον τελευταίο καιρό,να θέλω την παρακολουθώ να πηγαίνει με άλλον άντρα, με προσόντα, στο κρεβάτι κ να περνάει καλά.Έχει τύχει σε κανεναν άλλον?SOS!Τι να κάνω?Πως θα της το πω?
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να δω την κοπέλα μου με άλλον άντρα |