Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 22:58 @Sex
Θα δώσω την αποδεκτή στον Gray γιατί ήταν ποίο σαφής.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός στύση και οργασμός
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 01:40 @Sex
Καλησπέρα μέλη του ftou. Λοιπόν, όταν αυνανίζομαι δεν έχω τώρα τελευταία πλήρης στύση βασικά έχω αλλά δεν είναι 100 είναι 98 % κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να είναι όπως στις τσόντες ( δηλαδή να κοιτάει προς τα πάνω ). Τώρα για τον οργασμό. Όταν έρχομαι σε οργασμό ( μέσα σε 30 λεπτά πάνω κάτω ) είναι έντονος αλλά το χύσι δεν πετάγεται και δεν είναι και η ποσότητα ικανοποιητική. Στις τσόντες ( πατήστε cumshot ) βγάζουν μεγάλες ποσότητες. Θέλω και εγώ κάτι τέτοιο δηλαδή. Και να έχω πλήρης στύση. Και κάτι ακόμα 15 cm είναι καλά ;;
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός στύση και οργασμός
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 01:29 @Sex
Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για ένα θέμα. Είμαι 15 χρονών και δεν έχω θέμα ούτε με φίμωση ούτε με τίποτα τέτοιο. Το πετσάκι κατεβαίνει μια χαρά. Το θέμα τώρα είναι ότι εμένα μου αρέσει το πέος που είναι περιτομένο. Σκέφτομαι όταν μεγαλώσω να κάνω περιτομή. Εσείς τι λέτε ; Επιπλέον διάβασα ότι το περιτομένο πέος είναι ποιο καθαρό και δεν κολλάει ασθένειες. Thanks for your time !!!! :) Πήγαινε στο θέμα: περιτομή
Μήνυμα στις 22/11/2014 στις 01:48 @Sex
Πάω 3η Γυμνασίου και κάναμε στην Βιολογία για τις αρρώστιες. Και σε μια στιγμή στο βιβλίο έλεγε για το AIDS. Έλεγε τα γνωστά ότι μεταδίδεται σε επαφή με το αίμα τα κολπικά υγρά και το σπέρμα. Και μου δημιουργίθηκε μια απορία. Αφού το σπέρμα μεταφέρει τον ιό τι θα γίνει άμα την χύσεις την άλλη στο στόμα και τα καταπιεί ? Θα κολλήσει και αυτή τον AIDS. Το ξέρω είναι λίγο χαζό αλλά το έχω απορία. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: AIDS |