Μήνυμα στις 19/11/2014 στις 21:11 @Sex
Πιστεύω ότι θα πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά αυτό το θέμα. Δεν είναι παίξε-γέλασε! Έχει σημασία πόση ώρα έπιανες το πουλί του άλλου, με τι συχνότητα (f) την έπαιζες και σε πόση ώρα τον κατάφερες να τελειώσει. Επίσης έχει σχέση και η πίπα που έκανες...έκανες και deepthroat, απλά τον έγλειφες, πώς ακριβώς παίχτηκε η όλη φάση δηλαδή. Πάντως συμβουλή μου θα ήταν να δοκιμάσεις να βάλεις δαχτυλάκι στον πρωκτό σου και να δεις τι θα νιώσεις. Άμα σου αρέσει βάλε δέυτερο, τρίτο κτλπ (όσα χωρέσουν). Όταν δεις ότι δε χωράει άλλο πόσταρε το αποτέλεσμα εδώ και θα μπορέσουμε να δούμε άμα είσαι bi ή όχι τελικά. Πήγαινε στο θέμα: bisexual η οχι μπερδεμα
Μήνυμα στις 19/11/2014 στις 21:02 @Sex
Δοκίμασε να ρωτήσεις κάποιον μεγαλύτερο που ίσως να το έχει κάνει. Κάποιοι συγγενικό σου πρόσωπο θα ήταν καλύτερο ώστε να υπάρχει εχεμύθεια. π.χ. ρώτα τον πατέρα σου ή τη γιαγιά σου, σίγουρα κάποιος από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα έχει κάνει στα νιάτα του. Εξάλλου πιο παλιά το κράτος έδινε επιδόματα σε όσους κάνανε παρτούζες άρα σίγουρα κάποιος θα ξέρει.
Πήγαινε στο θέμα: Παρτούζα
Μήνυμα στις 19/11/2014 στις 20:55 @Sex
Αγαπημένο μου φετίχ (έχω διάφορα χουχου) είναι η κοπέλα να με γλείφει στην ουρίτσα και στον αφαλό μου (μέσα). Επίσης μου αρέσει η άλλη να έχει λίγες τριχούλες (όχι πολλές) π.χ. στη μασχάλη ώστε όταν τη χαϊδέυω να είναι απαλή η αίσθηση... ;)
Πήγαινε στο θέμα: Φετίχ |