Μήνυμα στις 5/3/2015 στις 09:40 @Διάφορα
Ευχαριστω για την πληροφορια! Θα το κοιταξω.
Πήγαινε στο θέμα: Αποφευκτικη διαταραχη της προσωπικοτητας.
Μήνυμα στις 25/2/2015 στις 22:37 @Διάφορα
Γεια σας. Μπορει κανεις να μου προτεινει ενα βιβλιο σχετικα με την αποφευκτικη διαταραχη της προσωπικοτητας; Αυτοβοηθειας ή απλα να εχει πληροφοριες σχετικα. Εψαξα στο διαδυκτιο αλλα δεν βρηκα τιποτα. :/ (ελπιζω να υπαρχουν ψυχολογοι στο φορουμ)
Πήγαινε στο θέμα: Αποφευκτικη διαταραχη της προσωπικοτητας.
Μήνυμα στις 1/1/2015 στις 18:17 @Διασκέδαση
Ποπο Οι Αθλιοι ειναι πολυ ωραιο βιβλιο. Αν θες κατι με εγκλημα παρε Σερλοκ Χολμς. Ειναι πολυ ιδιοφυης ο τροπος που λυνει καθε εγκλημα και οξυνει την παρατηρητικοτητα σου. Αρχισα να το διαβαζω περσι και προσωπικα ειναι απο τα αγαπημενα μου. Αγορασα και τους τεσσερεις τομους.
Πήγαινε στο θέμα: βιβλια
Μήνυμα στις 16/12/2014 στις 17:56 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εγω θελω να γινω σκηνοθετης. Βλεπω ταινιες, διαβαζω βιβλια σχετικα με αυτο. Οι γονεις μου ομως δεν θελουνε να στηριξω το μελλον μου σε ενα επαγγελμα τοσο ασυνηθιστο και ασταθες. Ομως εγω δεν χανω τις ελπιδες μου και εχω βρει εναν τροπο που θα μπορω να συνδιαζω και την δικη μου επιθυμια και των γονιων μου. Βλεπεις δεν εχουν αδικο να ανησυχουνε. Αν το θες ομως πολυ μπορεις να δοκιμασεις χωρις ομως να εναπωθετεις ολες σου τις ελπιδες σε αυτο. Ασε που μπορει μεχρι να μεγαλωσεις να βρεις κατι που θα σε ενθουσιασει περισσοτερο. Αντε και ισως συνεργαστουμε μια μερα! :)Πήγαινε στο θέμα: Θελω να γινω Ηθοποιος
Μήνυμα στις 17/11/2014 στις 18:54 @Θ. Κλημεντίνη
If you love two people at the same time choose the second. Because if you really loved the first one you wouldn‘t have fallen for the second. -Johnny Depp Πήγαινε στο θέμα: δίλημμα
Μήνυμα στις 17/11/2014 στις 17:31 @Θ. Κλημεντίνη
Ενταξει η φουστα ειναι πραγματι πολυ κοντη. Ομως για τα αλλα δυο ειμαι σε διλλημα. Με ενα χοντρο καλσον ισως ή κολαν. Βασικα περσι δεν ειχα σκεφτει τι μπορει να λεγανε πισω απο την πλατη μου. Αφου φοραγε η φιλη μου γιατι οχι κι εγω. Ετσι το σκεφτομουν. :/ :Ρ Αν και εγω ειμαι πιο αναπτυγμενη απο εκεινη και ισως σε εκεινη να φαινοταν διαφορετικα. Παιζει ρολο και το σωμα...
Πήγαινε στο θέμα: Διλλημα για το ντυσιμο στο σχολειο.
Μήνυμα στις 16/11/2014 στις 22:59 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον, παω πρωτη λυκειου φετος σε καινουριο σχολειο με νεους συμμαθητες. Το θεμα ειναι οτι εχω απο περσι ενα τζιν ολοσωμο ‘‘φορεμα‘‘ που φτανει μεχρι την μεση του μπουτιου μου δηλ. καπου στα 20 εκατοστα απο την λεκανη , ενα αλλο που δεν ειναι τζιν και μια φουστα πιο κοντη απο τα αλλα. Ταφοραγα περσι που ημουν γυμνασιο στο σχολειο αλλα δεν ξερω τι να κανω φετος. Περσι ειχα και την κολλητη μου που φοραγε και εκεινη ( απο αυτην επηρεαστικα) αλλα τωρα δεν ξέρω. Καμια αλλη κοπελα δεν φοραει κατι τετοιο, ολες τζιν και φορμες. Φανταζομαι τα κοριτσια θα με σχολιαζουν, τα αγορια ποιος ξερει τι θα σκεφτονται. Θελω κυριως γνωμες απο κοριτσια. Να τα φοραω αλλα να μην δινω σημασια η να το αφησω καλυτερα; Γενικα φορανε τετοια σε σχολεια;
Πήγαινε στο θέμα: Διλλημα για το ντυσιμο στο σχολειο. |