Μήνυμα στις 18/11/2014 στις 15:33 @Sex
σιγα μην παρω και dildo..αυτη με το πεος μου ικανοποιείται πολυ ..εγω δεν ικανοποιουμαι τοσο πολυ...εκτος αμα φταιει που βγαζει πολλα υγρα και δεν το νιωθω τοσο...
Πήγαινε στο θέμα: Χαλαρος κολπος.
Μήνυμα στις 18/11/2014 στις 12:05 @Sex
τον εχω 16 εκ. αμα σκεφτεσται οτι φταιει το πεος μου και αυτη εχει παει με 10 διαφορετικους.
Μήνυμα στις 18/11/2014 στις 10:40 @Sex
Ο κόλπος της κοπέλας μου ειναι αρκετα χαλαρος και δεν νιωθω την τριβη ..καμια φορα.. χρειαζομαι βοηθεια γιατι της περισσοτερες φορες δεν τελειωνω και δεν θελω να την πω οτι φταιει που ο κολπος της ειναι χαλαρος..καμια βοηθεια?
Μήνυμα στις 15/11/2014 στις 08:29 @Sex
Μηπως δεν το ευχαριστιεμαι επειδη η τρυπα της ειναι λιγο "ξεχειλωμενη" και δεν το νιωθω τοσο καλα και γι αυτο μηπως δεν τελειωνω?
Πήγαινε στο θέμα: Καθηστερω να ολοκληρωσω
Μήνυμα στις 14/11/2014 στις 21:33 @Sex
φιλε ΝΙΚ77 και οταν μου παιρνει πιπα η μου τον παιζει στην αρχη παλι το ιδιο,αλλα αυτο ισχυει που ειπες να με πιεσει εκει,το ειχε κανει μια φορα και με καυλωσε πολυ :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: Καθηστερω να ολοκληρωσω
Μήνυμα στις 14/11/2014 στις 20:46 @Sex
Καλησπερα και καλος σας βρηκα,εχω ενα θεματακι και μου συμβαινει πρωτη φορα...εχω σχεση με μια 1 χρονο μεγαλυτερη μου,δεν εχει σχεση αυτο,δεν με αγχωνει και ουτε με ενοχλει... το προβλημα μου ειναι οτι καμια φορα δεν τελειωνω, της περισσοτερες φορες και να αυνανιστώ μπροστα της δυσκολα παλι,δεν ντρεπομαι,αλλα δεν ξερω τι εγινε,χρειαζομαι οπωσδηποτε απαντησεις γιατι νομιζω οτι εκνευριζεται σιγα σιγα.. ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Καθηστερω να ολοκληρωσω |