Μήνυμα στις 27/11/2014 στις 16:27 @Κλάψιμο
Γεια σας μελοι του Ftou! Να μπω κατευθειαν στο ψητω..ειμαι 14 χρονων 1,67 και ειμαι 69 κιλα... Η οικογενεια μου λεει οτι ειμαι λιγο παραπανω απο οτι πρεπει να ειμαι..αλλα στο σχολειο τα πραγματα αλλαζουν ολοι με κοροιδευουν με λενε χοντρο κλπ και δεν μου αρεσει καθολου..θελω να χασω κιλα αλλα δεν ξερω πως..Για πειτε ιδεες.. ειναι σημαντικο απαντηστε μου.. Ευχαριστω.. Πήγαινε στο θέμα: Εχω παραπανω κιλακια
Μήνυμα στις 12/11/2014 στις 17:43 @Sex
Γεια σας ειμαι 14 χρονων και το μεγεθος του πεους μου ειναι 12-13 εκ. σε στυση αρκετα σκληρο (πολυ θα ελεγα) και η εξπερματωση που κανω ειναι καλη δηλ. και πεταγεται μακρια και καλη ποσοτητα αλλα δεν ειναι τοσο ασπρο οσο εχω δει.Το πεος μου θα μεγαλωσει κιαλο?Η θα μεινει ετσι?Ενταξει ι διατροφη μου ηταν καλη παντα και αθλομουν σχεδον παντα.Επισης οταν ειναι σε στυση το πεος μου δεν κατεβαινει ολο το πετσακι και φαινεται μονο επιφανιακα το κεφαλακι (υπαρχει προβλημα?)αλλα οταν δεν ειναι κατεβαινει και μαζευται στο τελος. Αυτα ηθελα να σας πω περιμενω συμβουλες σας γιατι εχο αρχισει να ανυσηχω Πήγαινε στο θέμα: Πεος |