Μήνυμα στις 21/11/2014 στις 12:24 @Διασκέδαση
Εμενα με αφηνε απο τα 7 και την εκανα στα 13 (τωρα ειμαι 14)πηγενε καντην αλλα πρωτα να το δειξεις στη ΜΑΝΑ σου μην το δει κατευθειαν ο πατερας σου θα του το φερει σιγα σιγα η μανα σου και η μανα σου αφου το κανεις δεν θα σου πει οχι γιατι πεσ της πληρωσα 20 ευρω και αμα το βγαλω θα μου μολυνθει το αυτι και θα χρειαστει να μ το κοψουν!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Να το βαλω το σκουλαρικι?
Μήνυμα στις 10/11/2014 στις 20:14 @Θ. Κλημεντίνη
Μια εκδρομη,ενα ζωωακι(βασικα αυτο θα φενεται οτι ειναι απο καποιον αλλα μπορει να βρει μια δικαιολογια)σε ενα ωραιο μερος για πικνικ οτι δηποτε.. Αν σε βοηθησα ξερεις εσυ Πήγαινε στο θέμα: Επετειος
Μήνυμα στις 10/11/2014 στις 15:45 @Μηχανήματα
Παιδια συγγνωμη αλλα ξαναρωταω γτ η προηγουμενη απαντηση δε με βοηθησε .λοιπον πειτε τροπους για να παρω coins&keys στο subway surfers παρακαλω ειναι αναγκηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: επειγων
Μήνυμα στις 9/11/2014 στις 21:32 @Μηχανήματα
εγω θα σου προτεινα το lg g3 στη ψηφοφορια εχει βγει το καλυτερο κ με το δικιο του
Πήγαινε στο θέμα: agora kiniitou
Μήνυμα στις 9/11/2014 στις 21:25 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιαα επειγωντος ξερετε κατι για να chakarw το subway surfers(για να παρω coins&keys)Οποιος ξερει να πει ειν'' αναγκη Πήγαινε στο θέμα: subway surfers
Μήνυμα στις 6/11/2014 στις 21:37 @Διασκέδαση
ευχαριστω παρα πολυ :)))))))))))))))
Πήγαινε στο θέμα: εκδρομη
Μήνυμα στις 6/11/2014 στις 20:29 @Διασκέδαση
Γεια σας...θα ηθελα να μ πειτε τροπους για να πεισω τους γονεις μου να παω σε μια εκδρομη που θελω πολυ να παω...παρακαλω απαντηστε το συντομοτερο δυνατο......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!! ^_^ ^_^ ^_^
Πήγαινε στο θέμα: εκδρομη |