Μήνυμα στις 4/11/2014 στις 19:25 @Sex
Δεν με πολυ-βοήθησες, αλλά πραγματικά ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Πήγαινε στο θέμα: Είναι ασφαλές η κατάποση σπέρματος?
Μήνυμα στις 4/11/2014 στις 14:30 @Sex
Η απορία μου επίσης είναι και η εξής: Εάν η κοπέλα έχει αλλεργίασε κάποιο τρόφιμο - όπως πχ. καρύδια, φυστικοβούτυρο κλπ. - και ο άντρας καταναλώσει τέτοιου είδους τροφές, υπάρχει περίπτωση με την κατάποση αυτών των υγρών να προσβληθεί ο οργανισμός της? Πήγαινε στο θέμα: Είναι ασφαλές η κατάποση σπέρματος?
Μήνυμα στις 4/11/2014 στις 09:44 @Sex
Καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ, δεν πολύ ξέρω και πως λειτουργεί αυτό το site ακόμη, οπότε σας χαιρετώ και κάνω την ερώτηση που με απασχολεί εδώ και καιρό. " Είναι ασφαλές η κατάποση σπέρματος? " Εννοώ, υπάρχει κάποιος κίνδυνος εάν, κατά τον στοματικό έρωτα καταπιεί η κοπέλα τους "χυμούς" του κάλου της? Μπορεί δηλαδή να υπάρξει κάποια μόλυνση, η να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στην υγεία της? Εννοείται πως αυτός είναι καθαρός και απόλυτα υγιείς, καθώς και ότι η σχέση είναι εξ ολοκλήρου μονογαμική. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Σημείωση moderator: Σβήστηκαν οι μη απαραίτητες εικόνες από τρίτα websites. Πήγαινε στο θέμα: Είναι ασφαλές η κατάποση σπέρματος? |