Μήνυμα στις 22/10/2015 στις 23:10 @Θ. Κλημεντίνη
Κανενας άλλος καμια ιδέα??
Πήγαινε στο θέμα: θέμα με κοπελα
Μήνυμα στις 22/10/2015 στις 16:37 @Θ. Κλημεντίνη
Καλοοο... Αλλά μήπως θα ήταν καλύτερο να πάμε από έξω να της τα πω που θα έχουμε και την ησυχία μας?
Μήνυμα στις 21/10/2015 στις 16:49 @Θ. Κλημεντίνη
Και εγώ στο τέλος σκεφτόμουνα να της το πω για να μην χαλαστω αμα είναι αρνητική η απάντηση.... Αλλά έχω ένα θέμα...δεν ξέρω πως να της το πω.... Έχει κανείς καμια ιδέα??
Μήνυμα στις 21/10/2015 στις 00:45 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μέλη του ftou... Με λένε Παντελή και παω δευτερα λυκείου, και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κοπέλα... Εδώ και κάμποσο καιρό μου αρέσει μια συμμαθήτρια μου αλλά δεν έχω τρόπο για να της το πω. Με την κοπέλα αυτή κάνουμε πολύ παρέα, την κάνω να γελάει και γενικά περνάμε ευχάριστα... Προς το παρόν δεν μου έχει δείξει σημάδια ότι της αρέσω αλλά δεν νομίζω και να το έχει αποκλείσει.... Σε μια εβδομάδα περίπου έχουμε το παρτι του σχολείου και σκέφτομαι να κάνω κάτι τότε..... Σας παρακαλώ απαντήστε γρήγορα για το πως και τι να κάνω!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: θέμα με κοπελα
Μήνυμα στις 3/11/2014 στις 12:21 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια εχω ΘΕΜΑ!!!! Το σαββατο θα παω σε ενα παρτυ και θα ειναι και αυτη εκει...Τι λετε να κανω;;; σας παρακαλω απαντηστε γρηγορα ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω;
Μήνυμα στις 1/11/2014 στις 23:29 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξερω πως θα το παρει. Δεν θελω να το παρει στραβα.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω;
Μήνυμα στις 1/11/2014 στις 22:41 @Θ. Κλημεντίνη
Σκευτηκα κατι για το θεμα και θελω γνωμες...Την Δευτερα θα παμε κανονικα σχολειο αλλα δεν θα κανουμε μαθημα.Σκεφτηκα λοιπον να της πω να παμε για κανα καφε αλλα επειδη θα ειναι η πρωτη φορα να παμε μαζι και με αλλους. Τι λετε? Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω;
Μήνυμα στις 1/11/2014 στις 22:00 @Θ. Κλημεντίνη
Μα αυτο ειναι το προβλημα μου οτι σεν μπορω να εκφρασω τα αισθηματα μου σε μια κοπελα για αυτην
Μήνυμα στις 1/11/2014 στις 18:29 @Θ. Κλημεντίνη
Και τι να της πω οταν ερθει εκεινη η ΑΓΙΑ ωρα;
Μήνυμα στις 1/11/2014 στις 17:46 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση.Με την κοπελα οπως ειπα μιλαμε αρκετα(οχι οπως μιλαει με τις κολητες της αλλα μιλαμε),το φβ της το εχω αλλα δεν εχουμε αρχισει καμια συνομιλια απο εκει,και επισης μιλαω(φιλικα) με πανω απο τα μισα παιδια της ταξης οποτε το τελευταιο απορριπτεται κατευθειαν. Λες επισης να αρχισουμε να μιλαμε περι ανεμων και υδατων. Μπορεις να το κανεις λιγο πιο συγκεκριμενο; Ενα ακομα θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα νοιωσω ετοιμος. Αν εχεις καμοια αλλη ιδεα θα το εκτιμουσα!!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω; |