Μήνυμα στις 31/10/2014 στις 01:03 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ενώ άλλαξε συμπεριφορά επιμένει ακόμη να πάω!!! Αν είχε ξεκινήσει κάτι άλλο θα ήθελε να πάω; Εκτός κι αν φοβάται να μου μιλήσει ξεκάθαρα λόγω συνήθειας και με τον τρόπο του μου ρίχνει το μπαλάκι να το κάνω εγώ! Τι να πω, έχω απελπιστεί!!!
Πήγαινε στο θέμα: να μείνω η να φύγω;
Μήνυμα στις 30/10/2014 στις 20:28 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σε όλους!!! Εδώ και κάποια χρόνια έχω σχέση με ένα παιδί που λόγω κάποιων δυσκολιών αναγκάστηκε να φύγει για Αμερική. Ξεκαθαρίζω πως η απόφαση ήταν καθαρά δική του, άσχετα αν εγώ ήμουν κάθετα αντίθετη! Επειδή όμως τον αγαπούσα κ ήθελα το καλύτερο για εκείνον τον άφησα να το κάνει. Μετά από ένα χρόνο Κ αφού βρήκε δουλειά μου ζητούσε να τον ακολουθήσω! Κάτι που εγώ το φοβόμουν πολυ κ το πήγαινα από αναβολή σε αναβολή! Τελικά αποφάσισα να πάω, άφησα την δουλειά μου με πολύ καλά λεφτά κ του το ανακοίνωσα! Από εκείνη τη στιγμή η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, μμαλώνουμε συνέχεια, μου φωνάζει, μου μιλάει άσχημα κ ψυχρά! Τον ρώτησα αν άλλαξε γνώμη κ δεν νιώθει το ίδιο πλέον κ το αρνειται! Δεν ξέρω τι να κάνω! Πως να παρατήσω τα πάντα όταν νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά; Πήγαινε στο θέμα: να μείνω η να φύγω; |