Μήνυμα στις 3/3/2015 στις 19:01 @IRC admin
Kala oi admins auths tha istoselidas dn xerw ti lsuxologia exoun eidika auyls ekeis o nocturne pou ton pairnei apo pisw.. Re pate jala re?? Dn epitrepete tpt se authn thn selida? Epitrepontai oles oi PAPARIES po grafei kathe paralutos kai dn epitrepontai mikro pragmata??? Re admin thm selidas thes kai donate ee? Parto to donate.. Ston kwlo sou re balto basika ston nocturne pou tha xwraei
Πήγαινε στο θέμα: Admins
Μήνυμα στις 3/3/2015 στις 18:45 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αυτό είναι λάθος του καθηγητή που σας έχει με την ουρά στα σκέλια και φοβάστε να μην σας μείωση η μην αναφέρει στους γονεις σας κάποια γεγονότα και τα λοιπά.. Κατα την γνώμη μου πες στους γονεις σου δεν είμαι καλός στα μαθηματικά. Και μιλά με τον δάσκαλο σου και πες του οτι ριπές και σε εμας και αν πάρεις ουδέτερη απάντηση απο τον καθηγητή η και αρνητικη δηλαδή σε μείωση για το οτι δεν μπορείς τα μαθηματικά, ανάφερε το και αυτό στους γονεις σου και στην καθηγήτρια.. Αλλά πιστεύω πως θα σου εξήγηση κάποια πραγματα ο ΚαθηγητηςΠήγαινε στο θέμα: Άγχος
Μήνυμα στις 7/11/2014 στις 22:25 @Sex
Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα!
Πήγαινε στο θέμα: Είναι ασφαλές η κατάποση σπέρματος?
Μήνυμα στις 31/10/2014 στις 16:51 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ πιστεύω χωρίς παρεξήγηση παρακαλώ, να μην τον εμπιστευθείς : Τι θα έκανα εγώ στην θέση σου.. Θα προσπαθούσα να τον αποφύγω και θα προσπαθούσα να ξανά κερδίσω την δουλειά μου.. Χωρίς να παρεξηγηθώ σου λέω τι θα έκανα εγώ τι θα κάνεις εσύ είναι φυσικά δικιά σου απόφαση απλώς θεωρώ ότι πρέπει να προσέξεις .. Αν δεις ότι αλλάξει και γίνει ο εαυτός του να πας να κάνεις ότι θέλεις μαζί του.. Αν όχι καλύτερα να προσπαθείσεις να μείνεις εδώ και να κερδίσεις την δουλειά σου . Η αγάπη σε αυτόν τον κόσμο τα νικάει όλα και μας καταστρέφει.. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις αλλά είναι τεράστιος ρίσκος Πήγαινε στο θέμα: να μείνω η να φύγω;
Μήνυμα στις 29/10/2014 στις 17:25 @Διασκέδαση
Γιατί να μην πας??? Εννοείται πως θα πας και άμα δεν σου αρέσει σταμάτα το..
Πήγαινε στο θέμα: κικ μποξινγκ να παω ή οχι?
Μήνυμα στις 29/10/2014 στις 17:16 @Sex
Καλησπέρα, η άποψη μου είναι ότι είσαι bi (μην με ακούς βέβαια).. Λοιπόν άκου.. Πρέπει να καταλάβεις από μονός σου τι είσαι αν και όντως νομίζω ότι είσαι bi δεν ξέρουμε και όλας ΦΥΣΙΚΑ μπορεί να είσαι straight και κάτι να σου συνέβη εκείνη την στιγμή βέβαια μπορεί να είσαι και gay και στην τελική να μην σου αρέσουν οι κοπέλες.. Εσύ πρέπει να ψάξεις τον ευατό σου και να καταλάβεις. Όχι ότι σου πω εγώ ή κάποιος άλλος.. Στο θέμα με το στοματικό καλό είναι κατά την γνώμη μου μόνο το φόρουμ να το έμαθε και όχι οι γονείς σου γιατί δεν θα είναι και ότι καλύτερο να ακούσουν.. Κάποια στιγμή αν αντιλειφθείς ότι δεν είσαι straight άμα βέβεα δεν είσαι εσύ θα το ανακαλύψεις. Καλό είναι να ενημερώσεις τους γονείς σου και να τους πεις πως είσαι Π.Χ. Bi ή gay.. ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Εννοώ να ανακαλύψεις μόνος σου τι είσαι με προσπάθεια. Εγώ πιστεύω πως είσαι bi και όποιος δεν σε κατανοήσει ή σε κοροϊδέψει είναι κακός άνθρωπος απλά.. Αν οι γονείς σου δεν σε δεχτούν θα είναι βασικά ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ αλλά θα είναι ΛΑΘΟΣ!!! Από μέρος τους, εγώ προσωπικά είμαι straight και μου αρέσουν οι κοπέλες εσύ άμα καταλάβεις τι είσαι να αισθάνεσε περήφανος για τον ευατό σου (άμα δεν είσαι straight). Καλή πορεία. Πήγαινε στο θέμα: bisexual η οχι μπερδεμα |