Μήνυμα στις 27/10/2014 στις 14:39 @Θ. Κλημεντίνη
και καταρχας GiannakosBAcK για πιο λογο εισαι τοσο αρνητικος ???? πολλα ατομα σαν και εμενα θα ηθελαν να πειραματηστουν κανοντας σχεση και με τα 2 φιλα...και αυτο ειναι το σωστο γιατι αν εισαι μπερδεμενος οταν θα κανεις και τις 2 σχεσεις τοτε πια θα μπορεις να ξερεις σιγουρα τι σαρεσει και τι εισαι....και τωρα θα πω κατι οχι για μενα γενικοσ(το να ειναι καποιος gay δεν σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα να ζησει μια κανονικη ζωη οπως ολλοι μας , να εχει φιλους , παρεες, και ατομα που να τον δεχονται και να το αγαπουν γιαυτο που ειναι) αν το παιδι εχει καλο χαρακτηρα δεν ενοχλει τους αλλους με τις πραξεις του, και ειναι και γαμωτα παιδια δεν θα νοιαστουμε αν ειναι γκει ή λεσβια....
Πήγαινε στο θέμα: πως??
Μήνυμα στις 27/10/2014 στις 13:32 @Θ. Κλημεντίνη
εγω να πειραματιστω θελω επιδι μονο ετσι θα εχω μια ολοκληρομενη αποψη ...δεν ειπα να γινω πουσ... σονυ και καλα
Πήγαινε στο θέμα: πως??
Μήνυμα στις 27/10/2014 στις 11:10 @Θ. Κλημεντίνη
τελικα αποφασησα να πειραματιστω , το θελω εγω να το κανω το εχω αποφασησει..το να κανω σχεση με κοριτσι το εχω προσπαθησει αλλα η μια δεν μου μιλαγε, η αλλη με εκμεταλευοταν , η αλλη με ηθελε ως φιλο αλλα μερικες φορες ουτε αυτη ηξερε τι ηθελε.γιαυτο αποφασησα να παω δοκιμαστηκα με αγορι..αλλα πως θα το βρω?? πως θα το πλησσιασω και πως θα ξερω αν θελει ή θα κανει κατι μονο για να με κοροιδευει μετα??πως θα ψαξω ??????? βοηθειααααααααα Πήγαινε στο θέμα: πως??
Μήνυμα στις 27/10/2014 στις 08:08 @Κλάψιμο
παρακαλω made_in_america απαντησαι στα ερωτηματα μου και οχι μονο εσυ αλλα οσοι θελουν αλλα λεω εσενα αφου απο την αρχη μονο εσυ μου εγραψες..σε παρακαλω ειναι σοβαρο το θεμα και γενικα μιλαω θα ηθελα και απο αλλους γνωμες
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω??
Μήνυμα στις 26/10/2014 στις 22:46 @Κλάψιμο
ευχαριστω αλλα αν κανω κατι με αγορι πως θα ξερω αν θελει και αυτος??, πως θα ξερω αν πειραματιζεται?? και πως θα πλησσιασω ενα αγορι οποιοδιποτε χωρις να ξερω αν θελει ή οχι και αν γινω ρεζιλι σε αλλους???ρωταω τοσα για αγορια γιατι απο κοριτσια εχω μια πηρα αλλα πολυ μικρη μην φανταστεις... τεσπα μπορεις να μου πεις ???και παλι χιλια ευχαριστω
Μήνυμα στις 26/10/2014 στις 20:32 @Κλάψιμο
λιπων μπορει να σας πριζω αλλα χρειαζομαι μια βοηθεια.....εγω δεν ξερω τι ειμαι αν ειμαι στρειτ,μπαι,γκει.... καταρχας ειμαι 15 χρονων.πρωτων θα ηθελα να μου πειτε αν θα ηταν καλη ιδεα να πειραματιζομουν κανοντας μια σχεση με κοριτσι και αργοτερα με ενα αγορι για να μπορεσω να συγκρινω?? σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Μήνυμα στις 26/10/2014 στις 15:47 @Κλάψιμο
παρακαλω το θεμα ειναι σημαντικο σας ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: θα ηθελα την βοηθεια σας
Μήνυμα στις 26/10/2014 στις 15:14 @Κλάψιμο
ρωταω γιατι ειναι ευκολο να κανω σχεση με κοριτσι και κανεις δεν θα μου πει τιποτα αλλα και να κανω σχεση με κοριτσι θα πρεπει μετα να κανω και σχεση με αγορι για να κανω την συγκριση αλλα πως θα γινει αυτο ?πως θα βρω το κατταληλο ατομο??πως θα με δου οι φιλοι μου και ιδιαιτερα οι 2 κολλητοι μου??και ο ενας απο τους δυο ειναι αυτο το παιδι που μαρεσαι αλλα ειναι 100% στρειτ τι να κανω????
Πήγαινε στο θέμα: θα ηθελα την βοηθεια σας
Μήνυμα στις 26/10/2014 στις 15:00 @Κλάψιμο
ευχαριστω πολυ ρε φιλε αλλα πες οτι κανω σχεση με κοριτσι αλλα αργοτερα θελω να πειραματιστω με το να κανω σχεση με αγορι αυτο πως θα γινει??με πως θα βρω το καταλληλο ατομο ??? Πήγαινε στο θέμα: θα ηθελα την βοηθεια σας
Μήνυμα στις 26/10/2014 στις 14:58 @Κλάψιμο
κοιτα σε καταλαβαινω απολυτως αυτο ομως που πρεpει να κανεις κατα την γνωμη μου ειναι να εμπιστευεσαι , να αγαπας τον εαυτο σου και αν μπορεις να αλλαξεις κατι στην εμφανιση σου καντο και επισης θα μπορουσες να γινεις πιο κοινονικος να μιλας με πολλα ατομα (οσα μπορεις) να συμμετεχεις στα κοινα και να εχεισ ενδιαφεροντα ωστε να μπορεις να συζυτας....και θα εισαι και γαμωτα παιδια και θυμισου δεν ειναι τα παντα η εμφανιση αλλα ο χαρακτηρας
Πήγαινε στο θέμα: νιωθω ασχημος... |