Μήνυμα στις 17/6/2015 στις 10:25 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Θα σε συμβουλευα να ρωτησεις καποιο γιατρο γιατι δεν ειναι παντου ιδια η τιμη!Πήγαινε στο θέμα: Πλαστικη στν μυτη
Μήνυμα στις 16/6/2015 στις 16:54 @Sex
Για αλλημια φορα θελω την γνωμη σας...τον τελευταιο καιρο κΑτι παθαινω την ωρα του μαθηματις και φουντωνω και εχω απιστευτη αναγκη για αυνανισμο.. 2 φορες ζητησα να βγω εξω και πηγα και μειωσα ελαφρως ωμος τις αναγκες μου στην τουαλετα αλλα πολυ λιγο και μετα γυρναω στην ταξη αλλα φουντωνω πιο πολυ...δεν γινετε να συνεχιστει αυτην η κατασταση ειδικα την ωρα που γραφω εξετασεις...πως μπορω να το μειωσω αυτο...ειναι κατι ανησιχιτικο...καμια φορα με προβλημςτιζει.. Και ανοισηχω γιατι ριμαι κοριτσι και δεν θα επρεπε να εχω τοσο εντονη αναγκη οσο τα αγορια...
Πήγαινε στο θέμα: στην ταξη..
Μήνυμα στις 16/6/2015 στις 16:33 @Sex
Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω τι ειναι το σπιραλ.
Πήγαινε στο θέμα: Τι σημαινει?
Μήνυμα στις 15/6/2015 στις 23:27 @Θ. Κλημεντίνη
Μαλον θελει κ αυτη τον χρονο της...να κερδισει την εμπιστοσινη σου να σε μαθει σαν χαρακτηρα ομως εσυ δωστης το χρονο τηςαλλα μην τα παρατας
Πήγαινε στο θέμα: ραντεβου, θελει;
Μήνυμα στις 15/6/2015 στις 23:26 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μαλον θελει κ αυτη τον χρονο της...να κερδισει την εμπιστοσινη σου να σε μαθει σαν χαρακτηρα ομως εσυ δωστης το χρονο της μα μην τα παρατας!αν κανεις τοκαλυτερο τοτε συγουρα θα γινει κατι...Πήγαινε στο θέμα: ραντεβου, θελει;
Μήνυμα στις 15/6/2015 στις 23:20 @Sex
Σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος απο μικρο....?
Μήνυμα στις 15/6/2015 στις 18:29 @Sex
Παρακαλω θα ηθελα να διξετε κατανοηση στην ερωτηση μου...και να βγαλω ενα συμπερασμα...
Μήνυμα στις 15/6/2015 στις 18:28 @Sex
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω ειναι φυσιολογικο η κακο να αυνανιζεται ενα κοριτσι απ τα 13????
Μήνυμα στις 15/6/2015 στις 18:11 @Sex
Εχω κι εγω ακριβως αυτο το θεμα και δεν ειξερα αν ειναι φυσιολογικο και ενιωθα καπως αλλα τωρα δεν εχω κανενα θεμα.....και σ οποιον αρεσω!
Πήγαινε στο θέμα: θέλω την γνώμη των αρσενικών του ftou
Μήνυμα στις 31/10/2014 στις 16:39 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Ετω προσωπικα το κικ μποξινγκ το θεορω πολυ βιεο αθλημα αλλα ειναι γουστα.αν εσυ θελεις πρατματικα να πας πιγενε,αλλα αν μεσα σου νιωθεις πως δεν θα τα κ;ταφερεις η φοβασε καλυτερα μυν πας...εκτος αν ξεκινησεις και μετα ξετραφτειςΠήγαινε στο θέμα: κικ μποξινγκ να παω ή οχι? |