Μήνυμα στις 22/10/2014 στις 06:56 @Θ. Κλημεντίνη
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...ειμαι αρκετα... και με φλερταρει αλλα πιστευεις ο,τι δεν θα κολλησει σε ηθικους φραγμους λογο της μεγαλης διαφορας;
Πήγαινε στο θέμα: σχεση με διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 20/10/2014 στις 22:55 @Θ. Κλημεντίνη
οτι ειναι πολυ δυνατο για να το σταματησω... μπορω να κανω τα παντα γι αυτον...
Μήνυμα στις 19/10/2014 στις 20:48 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι ερωτευμενη με τον προπονητη του τεννις μου δεν ξερω τι να κανω… αυτος είναι 29 και εγω 17 παντα ημουν πιο ωριμη για την ηλικια μου χωρις ιδιαιτερες εμπειριες σαυτον τον τομεα απλως μπορουσα να νιωσω πιο βαθια και εντονα συναισθηματα…ο προπονητης μου με φλερταρει αρκετα δηλαδη εχω τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση από κάθε άλλη κοπελα και γενικα με πειραζει, με ειρωνευεται και εγω δεν σταματαω να χαμογελαω. Θελω να τον βλεπω συνεχεια, το βλεμμα του είναι πραγματικα τοσο καθαρο κι αθωο και μου μεταδιδει εντονα συναισθηματα κάθε φορα που τον κοιταζω… ειναι πραγματικα σαν παιδι...δεν κρυβει κακια για κανεναν και τιποτα...ειναι μια γλυκα αλλα δεν ξερω πως να τον προσεγγισω εξαιτιας του ηλικιακου χασματος. τι λετε να κανω;
Μήνυμα στις 19/10/2014 στις 20:31 @Flame
δεν πιστευω στον θεο διοτι αν και ιστορικα ειναι αποδεδειγμενο οτι υπηρξε θεωρω πως ειναι μια τελειως υπερβολικη εικονα αυτη που εχουμε στο μυαλο μας για τον θεο στον χριστιανισμο... οι ανθρωποι πιστευουν γιατι απο την φυση τους εχουν αναγκη να πιστεψουν σε κατι ανωτερο απο αυτους πρεπει να εχουν κατι να φοβουνται για να κανουν το "σωστο" και να ειναι καλυτεροι ανθρωποι. Εγω δεν εχω την αναγκη να πιστεψω σαυτο το σημιουργημα-στηριγμα του ανθρωπου. Χωρις να θελω να γινω απολυτη καποια στιμη της ζωης μου δεν αποκλυω να ξεπεσω σαυτην την αναγκη απο αδυναμια...
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 19/10/2014 στις 20:15 @Διάφορα
… ειμαι ερωτευμενη με τον προπονητη του τεννις μου δεν ξερω τι να κανω… αυτος είναι 29 και εγω 17 παντα ημουν πιο ωριμη για την ηλικια μου χωρις ιδιαιτερες εμπειριες σαυτον τον τομεα απλως μπορουσα να νιωσω πιο βαθια και εντονα συναισθηματα…ο προπονητης μου με φλερταρει αρκετα δηλαδη εχω τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση από κάθε άλλη κοπελα και γενικα με πειραζει, με ειρωνευεται και εγω δεν σταματαω να χαμογελαω. Θελω να τον βλεπω συνεχεια, το βλεμμα του είναι πραγματικα τοσο καθαρο κι αθωο και μου μεταδιδει εντονα συναισθηματα κάθε φορα που τον κοιταζω… ειναι πραγματικα σαν παιδι...δεν κρυβει κακια για κανεναν και τιποτα...ειναι μια γλυκα αλλα δεν ξερω πως να τον προσεγγισω εξαιτιας του ηλικιακου χασματος. τι λετε να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: ερωτας με τον προπονητη του τεννις |