Μήνυμα στις 14/10/2014 στις 02:29 @Sex
Χαίρετε! Λοιπόν, δεν ξέρω αν πρόκειται να δεις την απάντησή μου δύο χρόνια μετά από το ποστ σου, ελπίζω όμως μετά από τόσο καιρό να αντιλήφθηκες ότι υπάρχουν και παραυπάρχουν μεγέθοι στα προφυλακτικά!!!! Άλλωστε όντως το γράφει και στο πίσω μέρος του κουτιού! Η περίμετρός σου είναι όντως μεγάλη, δηλαδή δε χωράς σίγουρα ούτε καν στα XL από την Durex (που παρεμπιπτόντως το 57mm που γράφει σε σχέση με το 56mm των άλλων της ίδιας μάρκας δεν είναι αμελητέο... όπως επίσης και σε σχέση με το 52mm που έχουν τα Duo για παράδειγμα!) Υπάρχουν όντως μάρκες που βγάζουν μεγαλύτερα μεγέθη!! (Αν έχεις ήδη βρει κάποια, περιμένω να μου πεις ποια σε βόλεψε! :P ) Κατά τα άλλα, το προφυλακτικό πρέπει να είναι εφαρμοστό πάνω σου ώστε να μην αισθάνεσαι ότι θα σου φύγει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σε σφίγγει (!) για τον πολύ απλό λόγο του ότι αν σε σφίγγει κατά πάσα πιθανότητα θα σπάσει κατά τη διάρκεια της επαφής, αν υποθέσουμε ότι θα έχεις καταφέρει να είσαι σε στύση μετά από τόση πίεση...!! Επίσης, για να το φορέσεις, μια χαρά μπαίνει και σε στεγνό δέρμα, αφού από μόνο του έχει λιπαντικό και από μέσα και από έξω ! ! ! ........ Εύχομαι να απάντησα σε όλες τις (τότε?) απορίες... Πραγματικά έκανα acount μόνο και μόνο για να απαντήσω, γιατί διάβασα τυχαία το ποστ σου και κουφάθηκα με τις άσχετες απαντήσεις που σου δώσανε όλοι(!) ... :P !!! Καλή συνέχεια! Και αν κατόρθωσε να φτάσει στα μάτια σου το συγκεκριμένο μήνυμα, let me know! ;) :P Καλά να περνάς!! Πήγαινε στο θέμα: Xρεάζομαι Xl προφυλακτικά? |