Μήνυμα στις 27/10/2014 στις 19:07 @Sex
Κοιτα σε μερικες γυναικες ο υμενας ειναι πιο ελαστικος και δεν σπαει με την πρωτη.Τωρα απο οτι περιγραφεις δεν εσπασε.Για να υπαρξει εγκυμοσυνη πρεπει ο αντρας να εκσπερματωσει,να τελειωσει,μεσα σου.Αλλιως δεν υπαρχει κανενας κινδυνος! Πατα αποδεκτη αν σε καλυψα και στειλε αν εχεις κι αλλες αποριες Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 26/10/2014 στις 23:27 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον κοιτα καλο θα ηταν να το συζητησειςετη μητερα σου,οχι με το πατερα σου θα φας πολυυ δουλεμα,ή αν δε μπορεις δες βιντεακια στο youtube για πως να τα βγαλεις.Τωρα αν πιδτευεις πως αν τα βγαλεις θα σε κοροιδευουν να τα βγαζεις σταδιακα και πολυυ λιγο.Αλλιως στη τελικη μη τα βγαλεις καθολου και αποδεξου το.εγω ξερω τουλαχιστον πολλα ωραια αγορια με φρυδια.Και ειμαι σιγουρη πως οι κοπελες που σε πειραζαν εχουν και εκεινες πολλα κομπλεξ.Δεν εισαι ο μονος ολοι εχουμε. Πατα αποδεκτη αν σε καλυψα και στειλε αν θες να ρωτησεις κι αλλα.Καλη επιτυχια!!Πήγαινε στο θέμα: Βγαλσιμο φρυδιων στους αντρες
Μήνυμα στις 26/10/2014 στις 21:56 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Οπως σου ειπα και πριν,δεν εισαι ο μονος 15χρονος που ψαχνεται.Στην αρχη θα ειναι δυσκολο,αλλα ειμαι σιγουρη πως θα βρεις ενα αγορι για να κανεις σχεση.Τωρα διευθυνση φιλε μου δεν εχω να σου δωσω..Πρεπει να ψαξεις.Και φυσικα αυτη ειναι η πιο σωστη κινηση να κανεις επειδη μονο ετσι θα μπορεις να εχει ολοκληρωμενη αποψη.Μην ανησυχεις,καλη σου μερα και καλη επιτυχια,πατα αποδεκτη αν σε καλυψα και αν εχεις και αλλες αποριες στειλε.Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω??
Μήνυμα στις 26/10/2014 στις 14:41 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα το θεμα ειναι πιο απλο απο οτι νομιζεις.αφου δεν εχεις κανει σχεση ουτε με αγορι ουτε με κοριτσι δοκιμασε να κανεις και με τα δυο φυλα.Τοτε μονο θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη.Απο κει και περα ακολουθησε τη καρδια σου!Εκεινη ξερει καλυτερα.Επισης μην ανησυχεις το αν θα σε κοροιδεψουν απλα αγνοησε τους.Πατα αποδεκτη αν σε καλυψα !καλη σου μερα,ελπιζω να βοηθησα .Πήγαινε στο θέμα: θα ηθελα την βοηθεια σας
Μήνυμα στις 18/10/2014 στις 16:44 @Sex
Μα αμα το κανει και σε αλλα κορίτσια???
Πήγαινε στο θέμα: μου την έπεσε μια φίλη μου(ειμαι κορίτσι)
Μήνυμα στις 18/10/2014 στις 16:08 @Sex
Λοιπόν απο οτι καταλαβατε μου την έπεσε μια φίλη μου. Ήμουν στις τουαλέτες και όταν χτύπησα την πόρτα για να δω αν είναι κανείς μέσα δεν ακουσα τίποτα. Μετα όταν ανοιξα την είδα να έχει κατεβασει το παντελόνι της και να βαζει δαχτυλο στον εαυτό της και μου έλεγε “ελα βαλτο μου μουναρα μου”. Εγώ βγήκα πανικοβλητη και απο τότε δεν την ξαναείδα. Αλλα δεν έχω ιδέα τι να κανω! Να το πω καπου? Να το συζητησω με την ίδια? Σας παρακαλώ απαντήστε μου.
Πήγαινε στο θέμα: μου την έπεσε μια φίλη μου(ειμαι κορίτσι)
Μήνυμα στις 12/10/2014 στις 22:20 @Θ. Κλημεντίνη
όπως είπαν κι οι απο πανω δεν θελει και πανεπιστημιο. Τωρα για ιδιαιτερα θα είναι ακριβα. Πηγαινε σε καποιο φροντιστηριο και εξηγησε τους την κατασταση ή πολύ απλα μέσω του ιντερνετ με μια μορφη ηλεκτρονικου φροντηστηριου μπορείς ανετα μεσα σε δυο χρονια να εχεις κανει καταλληλη πρετοιμασια μονος σου. Αλλα πρεπει να προσπαθησεις πολυ! Αν σε καλυψα πατα αποδεκτη!
Πήγαινε στο θέμα: τουριστικά και πτυχίο αγγλικών(lower) |