Μήνυμα στις 23/11/2014 στις 16:46 @Θ. Κλημεντίνη
Όντως μόνο που από ότι μου έχει πει οι γονείς του είναι αρκετά αυστηροί και δεν ξέρω αν θα τον αφήσουν να μιλήσει με κάποιο άτομο που δεν ξέρει στην ζωή εκτός παιχνιδιού.Γιατί είναι 1,5-2 χρόνια μικρότερος μου. Τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά και το χρόνο σου.
Πήγαινε στο θέμα: Αγόρι σε διαδικτυακό παιχνίδι
Μήνυμα στις 23/11/2014 στις 00:07 @Θ. Κλημεντίνη
Χμμ...δίκιο έχεις.Ούτως ή άλλως τώρα με διαγωνίσματα,σχολείο και μαθήματα δεν προλαβαίνω να μπω. Αλλά παρόλο που έχω κανα μήνα να μπω τον σκέφτομαι ακόμα και έτσι αποφάσισα να απευθυνθώ εδώ.
Μήνυμα στις 22/11/2014 στις 23:44 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας και πάλι αγαπητά μέλη του φτου.Είμαι η Αφροδίτη και είμαι 16 χρονών.Από το 2011-2012 μιλάω με ένα παιδί από ένα διαδικτυακό παιχνίδι.Μιλούσαμε πολύ,κάθε μέρα.Σπάνια να μην μιλήσουμε κάποια μέρα.Κάποια μέρα όμως σταμάτησε να μπαίνει λόγω εξετάσεων.Το καλοκαίρι έμπαινε.Μετά λέει είχε πρόβλημα με το ίντερνέτ του.Έμενα όμως πρόσφατα ο υπολογιστής μου χάλασε και δεν μπορούσα να μπω.Όταν επισκευάστηκε και συνδέθηκα,είδα πως μου είχε στείλει μήνυμα.Αυτό με έκανε να χαρώ γιατί είχα κάμποσο καιρό να μπω.Όμως όσο παίζω αυτός δεν έχει μπει καθόλου.Έχει αρχίσει να μου λείπει.Δείχνει πως είναι ένα καλό και ευγενικό παιδί πρόθυμο να βοηθήσει τους άλλους.Το ερώτημα είναι:(αν και ίσως λίγο χαζό βέβαια) λέτε να μου αρέσει και να μην το έχω καταλάβει;(μην γελάσετε δεν έχω ξανακάνει σχέση και γενικά είμαι άπειρη) Υ.γ:Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Υ.γ 2:Θα υπάρξει αποδεκτή απάντηση. Ευχαριστώ εκ των προταίρων
Μήνυμα στις 24/10/2014 στις 19:57 @Κλάψιμο
Ευχαριστώ για την βοήθεια GiannakosBAcK αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στο σχολείο(χορωδία ήθελα να πάω αλλά δεν με πήραν)..Σήμερα είχε κάτι 1 παιδί απ'την τάξη μου και ήθελα να πω έστω 1 'περαστικά' αλλά δεν ξέρω τι με <<κράτησε>> :/
Πήγαινε στο θέμα: Φιλίες..
Μήνυμα στις 24/10/2014 στις 14:15 @Κλάψιμο
Γεια σας μέλη του φτου.Είμαι η Αφροδίτη και είμαι 16 χρονών.Το πρόβλημά μου έχει ως εξής:Σήμερα στο σχολείο πήγαν την τάξη μας στην πρόβα της δευτέρας και της τρίτης.Εγώ κοιτούσα γύρω μου και παρατηρούσα ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μιλούσαν με κάποιον/α φίλο/η τους και θυμήθηκα ότι εγώ δεν κάνω με ΚΑΝΕΝΑΝ παρέα.Και το ερώτημα που με βασανίζει είναι:Πώς θα αποκτήσω φίλες; (ξέχασα να αναφέρω πως είμαι ντροπαλή). Σας παρακαλώ βοήθεια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: Φιλίες..
Μήνυμα στις 22/10/2014 στις 14:34 @Sex
Ευχαριστώ Παναγιώτη.Όμως όταν μπήκα έτσι απλά σε 1 site για να δω αν ήμουν ερωτευμένη είχα αρκετά από αυτά που έγραφε :/ Λες να είναι απλά της ηλικίας και να μην ανησυχώ;
Πήγαινε στο θέμα: Ετεροφυλόφιλη ή ομοφυλόφιλη;;
Μήνυμα στις 21/10/2014 στις 20:42 @Sex
Γεια σας ονομάζομαι Αφροδίτη και είμαι 16 χρονών. Οι σκέψεις μου είναι πραγματικά μπερδεμένες...Έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες ότι δείχνω ιδιαίτερη συμπάθεια σε μια συμμαθήτριά μου,αλλά ούτε που μου έχει περάσει από το μυαλό ότι θέλω να κάνω κάτι μαζί της.Βασικά δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι.Και η ερώτηση είναι η εξής :Τι είμαι?? καμιά ιδέα παρακαλώ είμαι σε αδιέξοδο(συγνώμη για το μεγάλο κείμενο) Υστερόγραφο:Δεν μου έχει ξανά τύχει αυτό ούτε με αγόρι ούτε με κορίτσι.
Πήγαινε στο θέμα: Ετεροφυλόφιλη ή ομοφυλόφιλη;;
Μήνυμα στις 10/10/2014 στις 18:57 @Ftou.gr admin
Για σας μέλη του ftou.Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας.Πως μπορούμε να βάλουμε εικόνα εκεί που είναι το όνομά μας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Εικόνα
Μήνυμα στις 8/10/2014 στις 00:22 @Θ. Κλημεντίνη
Μιλούσαμε φιλικά από την αρχή και αυτό πιστεύω είναι θετικό αλλά δεν ξέρω :/ Μην γελάσετε,αλλά δεν έχω πολλή εμπειρία σε αυτά :/
Πήγαινε στο θέμα: Συνάδελφος... |