Μήνυμα στις 7/1/2015 στις 00:39 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!! ειμαι γενικα ντροπαλο παιδι δεν εχω φιλησει δεν εχω κανει σχεση ποτε με κοπελα μεχρι τωρα..16 χρονων..θα μου πειτε εχω χρονια κλπ αλλα θελω να σας εξηγησω ενα θεμα. εχω μια παρεα που μεσο παρας ηταν και μια κκοπελα ενα χρονο μικροτερη μου.. αυτη η κοπελα οκ ειναι εγω ομως εχω το θεμα πιστευω παντα οτι ειμαι ασχημος κλππ. το σχολειο της ειχε κανει χορο και πηγα...κ εκει ημουν ντροπαλος αλλα καπως χαλαρωσα στο τελος..σε μια φαση που αυτη χορευε πανω στο τραπεζι την χουφτωσα της ελεγα μουναρα μου μουναρα μου μετα χορευε στο τετοιο μου αλλα μεχρι εκει..τπτ αλλο δνε καταφερα να κανω ο ανικανος... φοβηθηκα να την φασωσω επειδη δεν ξερω..δεν ξερω πως γινεται...αυτο πριν 2-2,5 μηνες... μετα ολοι σαν παρεα βγαιναμε και μαζι και αυτη...εγω ενταξει αρχιζα τα αστεια κλπ αλλα ποτε δεν ηθελα να καταλαβει οτι την γουσταρα...πριν καμια 1-2 εβδομαδες γνωρισε εναν και φασωθηκανε μεχρι και σημερα νομιζω αλλα μεχρι εκει τπτ παραπανω αποσο ξερω.... ντρεπομαι νιωθω τοσο βλακας...κοπελα ειναι και θα παει με οποιον θελει αγορι ειμαι και θα παω με οποια θελω γτ ειναι στη φυση του ανδρα και της γυναικας οτι καποια στιγμη θα κανουν την κουτσουκελα..αυτο που με πονει περισσοτερο ομως ειναι μονο οτι αυτος την γνωρισε και προχωρησε και εγω ο ηλιθιος ομως τοσο καιρο τπτ τπτ τπτ.. τωρα σε λιγες μερες εχουν παλι χορο και δεν ξερω τι να κανω να αρπαξω την ευκαιρια...?? λεω να παω να διασκεδασω να γνωρισω οσο περισσοτερες μπορω αλλα...!!! ευχαριστω.. :/
Πήγαινε στο θέμα: απογητευση,φαση και ντροπαλοτητα
Μήνυμα στις 4/12/2014 στις 16:52 @Sex
θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μετρησω σωστα το πεος μου..εγω το μετραω απτα πλαγια και απτη βαση(κατω) προς την κορυφη και ξαπλομενος. ειναι σωστο αυτο??
Πήγαινε στο θέμα: μετρηση πεους
Μήνυμα στις 4/12/2014 στις 16:49 @Sex
Παιδια εαν σου κοψει ο γιατρος το πετσακι, δεν λεω να εχεις περιτομη και να σ καλυπτει εντελως το πεος, αλλα ακομη κι αν σ κοψει υπαρχει περιπτωση να παρεις καποιον μισο με εναν ποντο?? ισχυει βασικα?? εμενα μου ειναι καπως λεπτος. κοντος δεν θα το λεγα. οταν ειμαι σε στυση κατεβαινει το 95% και οταν δεν ειμαι ολο κανονικα. αλλα οταν κατεβαινει σε στυση νιωθω ενα τσουξιμο παρα πολυ λιγο και επισης μια δυσφορια,ξενερα...μαλλον και γω θα παω να μου το κοψει γτ τζαμπα πραγμα να κοπει καταλαθος κατα την πραξη και να αρχισουν τα αιματα.
Πήγαινε στο θέμα: Πεος και φιμωση
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 21:06 @Sex
Γεια σας..νομιζω ενα αναλογο θεμα εχω ξαναγραψει αλλα με απασχολει ιδιαιτερα αυτη τη φορα..και αφορα τον χαλινο. οταν ειμαι σε στυση ενταξει σχεδον ολο κατεβαινει με ευκολια αλλα οταν κατεβαινει..με ξενερωνει ενα πραγμα και δεν μπορω να εχω καλη στυστη πως να το πω...το συζητησα με τον πατερα μ κ αποφασισαμε να το αφαιρεσουμε. δεν ειναι κοντο και θα ηθελα να μαθω αν γινεται με επεμβαση να το αφαιρεσω. με ασφαλιση τπτ γινεται? σε ποιον πρεπει να απευθηνθω και γενικοτερα η διαδικασια. *σεξ δεν εχω κανει ακομα αλλα αμα θα κανω και σπασει ακομη χειροτερα θα ειναι. και ειναι αληθεια οτι με αφαιρεση καποιες φορες δινει απο μισο εως και εναν ποντο? *ειμαι 16 χρονων
Πήγαινε στο θέμα: Χαλινός και Πέος
Μήνυμα στις 19/11/2014 στις 23:26 @Sex
παιδες μπορειτε να μου πειτε με ποιον τροπο και πως ακριβως μπορω να μετρησω το ακριβες μηκος του πεους μου? ειμαι 16 ετων και στο περιπου ειναι 15 εκ. σε σε πληρη στηση με χαρακα αλλα και με χαλινο. ο χαλινος τραβαει λιγο το κεφαλακι προς τα κατω και επισης το πεος μου σε πληρη στυση δεν κατεβαινει ολο. το 90% μονο. θα κοπει στην πρωτη μου φορα? και αν κοπει θα παρει καποιο μηκος και θα αλλαξει? πειτε μου σας παρακαλω εχω ανχωθει
Πήγαινε στο θέμα: μετρηση πεους και χαλινος
Μήνυμα στις 19/11/2014 στις 23:21 @Sex
Γεια σας παιδια. εχω μια απορια. ως μεθοδος αντισυλληψης κυριος πως σας φαινεται το διπλο προφυλακτικο? γινεται? αντι για ενα προφυλακτικο να βαζω δυο. λετε η ειναι χαζο? υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να σπασει?
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά
Μήνυμα στις 11/11/2014 στις 16:00 @Διάφορα
Γεια σας παιδια!! εχω ενα θεματακι.. ειμαι παιδι 16 χρονων που και εγω εχω τα εξοδα μου κλπ. χαρτζιλικι που και που την εβδομαδα παιρνω. κανα ταλιρο. το θεμα ειναι ομως ντρεπομαι να ζηταω απτους δικους μου πχ. δωσε (μπαμπακα) να βγω με την γκομενα η να παω για καφε.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ. θελω να δουλεψω, να βγαλω τα δικα μου λεφτα και στην παρουσα φαση το καλυτερο θα ηταν διαφημιστικα... ενταξει γνωριζω οτι οι περισσοτεροι θελουν 18 κ πανω αλλα μεχρι τοτε χαιρω πολυ. εχετε καμια λυση οι τπτ σαιτ που στο περιπου ψαχνουν για τετοια ατομα? υ.γ δεν εχω κανεναν γνωστο που να ειναι εφικτο να δουλεψω σαυτον. ευχαριστω :/ αλλα δεν σταματαω να ψαχνω αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δουλεια
Μήνυμα στις 15/10/2014 στις 20:57 @Sex
Καλησπέρα παιδιά!!! ειμαι 16 χρονων και σαν παιδι κ γω εχω καποιες αποριες!! λοιπον...1.ειμαι καπως ανεπτυγμενος δλδ τριχες παντου μουσια 1,70 και 66 κιλα. μετρησα χτες με χαρακα 15εκατοστων το πεος μου και ειναι καπου 14,5-15 εκ. το μετρησα απο κοιλια κ πανω και καθιστος. σε παχος ετσι κ ετσι. ειναι καλο το μεγεθος??? 2. οταν ειμαι χαλαρος μπορω να αποκαλυψω ολο το κεφαλακι αλλα οταν ειμαι σε στυση αποκαλυπτεται το 90-95%. ο χαλινος ειναι εκει αλλα ειναι καπως κοντη. υπαρχει προβλημα?? μηπως να κανω περιτομη?? 3. ο χαλινος κανονικα εκει. ειναι καπως κοντη αλλα φαινεται οτι σιγα σιγα ζοριζεται. πως μπορω να την ξεφορτωθω?? κ που μπορει να με οφελησει?? επισης ειναι αληθεια οτι σε περιπτωση π κοπει ο χαλινος το πεος παιρνει 1 ποντο κ απο κει?? ειναι αληθεια κ αν ναι γτ αυτο?? υ.γ επισης μηπως πρεπει να μετρησω το πεος μου με μεζουρα??εχει καποια διαφορα?? ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: πέος και απορίες σχετικα με χαλινό
Μήνυμα στις 7/10/2014 στις 21:54 @Sex
Θα ήθελα έτσι να ρωτήσω για την απορία. Αρχισα να εξπερματώνω απο το 2011 και σχεδον καθε μερα απο τοτε. δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εχει επιπτωση καπου η καποιο προβλημα; ειμαι 16 κ εδω και καιρο εξπερματωνω γρηγορα σε 1-1,5 λεπτο.καμια λυση υπαρχει;
Πήγαινε στο θέμα: Σπερματοζωάρια |