Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 23:44 @Ftou.gr admin
Ευχαριστώ για την απάντηση αδερφέ μου. Μόνο στους συνδέσμους έχω θέματα κατά τα άλλα τρώγεται... οπότε μάλλον ορθή η εικασία σου. Να 'σαι καλά πάντως;) Τις καληνύχτες μου. Πήγαινε στο θέμα: Υποστήριξη Android... δεν;
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 22:00 @Ftou.gr admin
Καλησπέρα αδέρφια #ftouλιδες(κιτσαρία ξέρω) καλώς σας βρήκα. Βρε Masterά ερωτώ: Το επίσημα "τσίφτικο forum" σου δεν υποστηρίζει συσκευές Android; Όταν πατώ "Φόρουμ" κάτω απ'τις "δραστηριότητες" μου πετάει το "Ιστορικό", μετά η λίστα αριστερά είναι τεράστιας γραμματοσειράς, πατάω πάλι "φόρουμ" και μετά αφού μου εμφανίσει το "Αλλαγή Προφίλ" και οι γραμματοσειρές επανέλθουν στο normal, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ εισέρχομαι στο "τσίφτικο". Μπορείς αν θες να κάνεις κατάσταση, παρακαλώ; Πήγαινε στο θέμα: Υποστήριξη Android... δεν;
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 20:45 @Sex
Καλησπέρα αδερφέ μου Αχιλλέα και φίλοι του ftou. Με το συμπάθειο, σε έγδυσε, "σε μέτρησε", σου είπε να αυνανιστείς (ελπίζω ΟΧΙ μπροστά του) για να δει αν το σπέρμα σου είναι... ενεργό(???) για το χαρτί της γυμναστικής και δεν κατάλαβες ότι έπεσες θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης; Γδύσιμο, χύσι, άγγιγμα και ανούσιες ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου για να δει αν μπορείς να παίζεις μπάλα στην αυλή του σχολείου;;; Ή μας δουλεύεις, ή το λες ΤΩΡΑ στους γονείς σου και αύριο ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ στο γραφείο του Εισαγγελέα. *Μακάρι να μας δουλεύεις, για πάρτη σου έφτιαξα λογαριασμό, άλλη φορά το νου σου σε τέτοια πράματα. Τις καληνύχτες μου. Πήγαινε στο θέμα: Γιατρος |