Μήνυμα στις 19/10/2014 στις 18:59 @Sex
παιδια γεια σασ προχθες την παρασκευη γυρισα σπιτι απο το σχολειο με εναν φιλο μοθ και μια φιλι μου.Μετα απο καπια ωρα ο φιλος μου πηγε σπιτι του και εγω εμεινα με την φιλη μου μονος μου .Ειμαι 14,5 χρονων 177 και περπου 60 κιλα και στο προσοπο ομορφος.Και αυτη ειναι αρκετα ομορφη.Τελοσ παντων σε μια φαση ειμασταν στο σαλονη και καθομασταν και φορουσα μια φορμα που ηταν αρκετα χαμηλα και φαινοταν το μποξερακι μου και μου ειπε ωραιο μποξερακι και εγω της ειπα ευχαριστω αλλα αυτο που ειναι απο μεσα ειναι πιο οραιο,Αυτη μου ειπε δεν σε πιστεβω και εγω της ειπα θεσ να δεισ και μου ειπε για δειξε.Ετσι πηγαμε στην κρεβατοκαμαρα μου ξαπλωσα και αυτη μου εβγαλε σιγα σιγα την φορμα και αρχισε να κανει μασαζ εξω απο το μποξερακι και μετα εβαλε το χεριτης μεσα.Στην αρχη μου την επαιξε και μετα μου πηρε πιπα.Mετα της εβγαλα τα ρουχα και καναμε κανονικο σεξ με προφιλακτικο και εξπερματοσα μεσα της. Εσας οως ηταν η πρωτ ηφορα που ειχατε σεξ? Σε τι ηλικια κανατε ποτε προτι φορα? Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα σεξ
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 13:01 @Sex
Γεια σας ειμαι 15 .Χτες το απογευμα πηγα σε εναν γιατρο να με εξετασει για το σχολειο και αμα ολλα πανω μου ειναι καλα.Στην αρχη μου ειπε να βγαλω ολλα τα ρουχα μου και εμοινα με το μποχερακι καιεξετασε καρδια,πνευμονεσ,κοκάλα και διαφορα αλλα .Προς το τελος ομως ενω ειμουνα ξαπλωμενος και μου εξέταζε την κοιλια μου εβγσλε το μποχερακι και αρχισε να εξεταζει τα μπαλακια και ανοιγοκλεινει το πετσακι.Μετα την μέτρησε και μου ειπε να χυσω να δει αμα το σπερμα μου ειναι ενεργο.Στο τελος με ρωτησε αμα εχω κανει σεχ επειδη ο χαλινος μου ητααν κομμενος και του ειπα την αληθια δηλαδη οτι ναι. 1)Θα εχει πει στουσ γονεις μου για το σεξ? 2)Ποτε κανατε εσεις σεξ 1 φορα,εκανα εγω νωρις η ειμαι καλα? 3)Την εχω 16 εκ, ειναι καλα 4)Εσεισ το εχετε παθει αυτο ποτε? Πήγαινε στο θέμα: Γιατρος
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 20:48 @Sex
Γεια σας ειμαι 15 και την προηγουμενη εβδομαδα εγω με τον καλητερο μου φιλο ξεκίνησα να κανω κολυμπι σε μια ομαδα.Ολα ηταν μια χαρα αλλα μετα την προπόνηση όλοι εκαναν ντουζ γυμνοι και ο φιλοσ μου.Εγω εκανα με μαχιο αλλα την τεταρτι εκανα μπανιο γυμνος.Ηταν ωραια αλλα καύλωσε λιγο.Χθες ομως οταν καναμε ντουζ ενα παιδί ειπε παμε να δουμε πιοσ θα χυσει πρωτος(ειμαστε μονο 7 παιδια)και ολλοι δέχτηκαν και εγω ειχε πλακα! Ειναι ομως περιεργο ,το εχετε παθει ποτε?Και εσεισ κανετε ντουζ γυμνοι? Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Κολύμπι
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 17:04 @Sex
Γεια σας Ειμαι 15 χρονών και το πεος μου ειναι 15-16 cm σε στυση.Ειναι καλο μεγεθος και εχω αλλη μια ερωτηση κάποιοι φιλοι μου στο σχολειο αφηνουν το πετσακι ανοιχτό το εχετε δοκιμασει,? να το κανω και εγω? Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους |