Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 22:58 @Sex
εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο ,οταν λες στην επεξε τι εννοεις (καταλαβα δλδ) αλλα ενννοω σου πηρε και πιπα η μονο με το χερι?
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 14:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα δεν ξρ πραγματικα δεν εχεις ακουσει π λενε οτι το σεξ ειναι μονο για να ευχαριστει τους ανδρες? ειναι ακριβως αυτο που σου λεωω για τους αντρεες η ευχαιρστηση ειναι στην ακρη του πεους ενω για εμανς πιο πανω....ισως και το αγορι σου δεν ξερει πως να σε φτανει σε καταλληλο οργασμο @! με την εμπειρια ολα θα γινουν υπομονη!Πήγαινε στο θέμα: κολπικος οργασμος
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 14:51 @Θ. Κλημεντίνη
Ayto pou leei to paidi <3
Πήγαινε στο θέμα: Την θελω!!!
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 22:59 @Θ. Κλημεντίνη
εχχ τι να σου πω ειμουνα και γω στην κατασταση σου καποτεε το μονο που εκανα ητανε να απομακρυνθω παρααααααα πολυ ομως εμειναν μαζι 2 μιση μηνες μετα ομως γυρησε σε εμενα μετανιωμενος! εε κ στην τελικη αν δεις οτι δν πιανει τπτ εε τι να σου πω το πολυ πολυ να της αποδειξεεις οτι δεν ειναι ο καταλληλος για αυτην !παγιδεψε τον βαλε φιλες σου να του την πεσουνε ,να τον φιλησουνε μπροστα της δεν ειναι σωστο ...αλλα..! τι να πω δεν ξερω <3
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 15:53 @Θ. Κλημεντίνη
ασχημα τα πραγματ φιλε μου! Ενα εχει μεινει αδιαφορησε,κοιταξε για αλλες κοπελες μην κανεις κατι , απλα να σε βλεπει οτι εισαι αλλου και αν νιωθει για εσενα θα νιωθει παραμελημενη οταν ειανι μαζι σου ! ΑΝ!
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 13:24 @Θ. Κλημεντίνη
αμα σε θεωρει κολλητο τα πραγματα ειναι δυσκολα , το μονο που μπορει ςνα κανεις ειναι να μην της δειξεις τα συναισθηματα σου αν ειναι πολυ κολλημενη μαζι του γτ θα την χασεις για παντα !ειμουνα και γω στην θεση τησ κοπελας και ο κολλητος μου με εκανε να τον ερωτευτω με μεγαλκη υπομονη και πεισμα και στο τελος με ''καταφερε'' χωρησα με τον αλλον και τωρα κλεινουμε 2 χρονια μαζι ευχομαι να σου συμβει τον ιδιο ;)
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 13:18 @Sex
κοιταξε ,αυτο με την προσπαθεια και τηνυπομονη καποτε θα γινει αλλωστε και οχι μονο σε εσενα αλλα και ολες οι γυναικες ερχονται σε οργασμο μονο με το χερι (ειτε δικο σου ειτε δικο του) και με το στοματικο αλλωστε υο σημειο ''ευχαριστησεις'' για τις γυναικες ειναι λιγο μακρια απο το'' σημειο''^^
Πήγαινε στο θέμα: κολπικος οργασμος
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 16:22 @Sex
Θα πω το γνωστο,ο καθενας αποτε ειμαι ετοιμος ,προσωπικα εγω δεν εχω ολοκληρωσει (15 ετων,κοριτσι ) αλλα μερικες φιλες μου εχουνε ολοκληρωσει και αν οχι αυτο εχουνε κανει τα προκαταρκτικα δλδ με λιγα λογια ξεσκιζονται! Μια καλη ηλικια ναι ειναι τα 17 !
Πήγαινε στο θέμα: Se poia hlikia? |