Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 22:10 @Sex
Εμ δεν εχω ιδεα τι να σου πω .. εμεις οι γυναικες εχουμε διαφορετικα μυαλα δεν θα ηθελα να σου πω κατι να κανεις γτ μπορει να πεσω εξω και να πλιγοθεις ... ουτε εγω τις καταλαβενω παροτι που ειμαι γυναικα :)
Πήγαινε στο θέμα: Πρεπει να περιμενω;
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 21:48 @Sex
Σορρυ ρε εμενα ετσι μου εχουν πει ...
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 17:47 @Sex
Ειχα ξανα γραψει για αυτο το θεμα ... αλλα οσοι ξερετε βοηθειστε και εμενα αλλα και αλλους ... αυτο που ηθελα να μαθω ειναι πως γινεται και πως ... εχουμε ψιλομπερδευτει καποιοι γιαυτο
Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 17:45 @Sex
Εγω αυτα που ξερω λεω :) και σορρυ αν σε πληγωσα οπως λεει το παιδι παραπανω
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 17:43 @Sex
Μην ανισιχεις και εγω το ιδιο :)
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός και κορίτσια
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 17:40 @Sex
Χαρις εσενα μου λεισανε και εμενα αυτο το ερωτημα .. γτ ειχα και εγω το ιδιο προβλημα γτ με πιεζαν απο παντου .. δηλ καποιες φιλες μου το ειχαν κανει και καποιες αλλες οχι το ιδιο και φιλοι μου ... δικιο εχουν τα παιδια ιδικα σε μια γυναικα γτ της κοβετε η αναπτηξη ... αλλα πρεπει παντα να εισαι ετοιμος για καθε συνεποια γιαυτο ειναι καλη η ηλικια τον 17 .. και αν υπαρχειβκαποια γυναικα να ξερει οτι να το κανει οταν εκεινει νιοθει ετοιμη πχ μια γνωστη το εκανε στα 22 δεν ειναι ομως κακο αν το κανεις και στα 16 αρκη να εισαι σηγουρος ... ευχομαι να αλληλοβοηθεικαμε
Πήγαινε στο θέμα: Se poia hlikia?
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 17:32 @Sex
Λες να ειμαι η εξερεση ???? Χαχχα σε ευχαριστω με βοηθεισατε
Πήγαινε στο θέμα: είμαι ή δεν είμαι παρθένα ?
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 08:06 @Sex
Ο παρθενικος υμενας ειναξ απεξω ... μεσα ειναι ο τραχιλος
Μήνυμα στις 21/9/2014 στις 23:07 @Sex
Οταν εγινε φαση με εναν αυτος μου εβαλε δαχτιλο ... αλλα παρατηρω οτι μπενει ευκολα μεσα ... δεν εχει παντος ποτε σταξει αιμα ... αλλα παντος πιστευω οτι ειναι λιγο ποιο ανοιχτο απο την αρχη ... μπορειτε να με βοηθεισεται ?
Μήνυμα στις 21/9/2014 στις 22:44 @Sex
Για μια φυσιολογικη ηλικια μετα την αναπτιξη ... το πεος ειναι : <15 - μικρο 15-18 - φυσιολογικο 18-20 για τους ελληνες μεγαλο >20 ή δεν εισαι ελληνας ή εισαι η εξερεση στον κανονα ... Παντα για αντρςς μιλαω Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος πέους |