Μήνυμα στις 6/9/2014 στις 04:42 @Sex
Γεια σας λοιπον πριν κανα μηνα εκανα τρυπα στη μυτη και εδω και 3 μερες εχω βγαλει ενα σπυρακι το οποιο ποναει, οταν βγαζω το σκουλαρικι λιγο βγαζει πυον και οταν το πιεζω μπορει να βγαλει κ λιγο αιμα. Βαζω αλατονερο το πρωι κ τ βραδυ. Τι αλλο πρεπει να κανω? Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στη μυτη
Μήνυμα στις 6/9/2014 στις 04:25 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ειναι κ οτι καλυτερο να εισαι το τριτο προσωπο. Κι αν οντως σου αρεσει πολυ η κοπελα νομιζω πως κ εσυ δεν θα νιωθεις ωραια με αυτο και ποτε μη δινεις σημασια σ οσα σου λεει ο καθενας. Να της δειξεις το ενδιαφερον σου με καποιο τροπο για ν καταλαβεις τι θελει εκεινη κ πραττεις αναλογα... αλλα ΟΧΙ μεσω facebook!!Πήγαινε στο θέμα: Ανάμεσα σε σχέση
Μήνυμα στις 3/9/2014 στις 00:26 @Sex
το καναμε με το αγορι μου χωρις προφυλαξεις 4 φορες.. η τελευταια ηταν πριν 5 μερες.. δεν εγινε κατι σοβαρο απλα εχω αγχος για τα προσπερματικα. τωρα εχει καθυστερησει η περιοδος μου 2 μερες και πιστευω ειναι απο το αγχος πηγα χτες βραδυ στο φαρμακειο να παρω τεστ αλλα μου ειπαν εκει να μη δωσω αδικα χρηματα γιατι δεν θα δειξει κατι αν δεν περασουν τουλαχιστον 7 μερες απ τν επαφη οποτε δεν το πηρα ακομη!! το σκεφτομαι ομως καθε μερα ολη μερα και δεν μπορω να ξεχαστω..τι να κανω για να ηρεμησω..μπας και ερθει? επισης μαδαω και πηγαινω συνεχεια τουαλετα ..δεν εχω ενοχλησεις στν κοιλια αλλα το στηθος μου ειναι σκληρο κ ποναει λιγο
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση |