Μήνυμα στις 2/9/2014 στις 04:17 @Θ. Κλημεντίνη
eyxaristw gia tis apanthseis to ektimw
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο διλλημα
Μήνυμα στις 1/9/2014 στις 15:47 @Θ. Κλημεντίνη
για σας ειμαι 17 χρωνων και η κοπελα μου 15... η κοπελα μου εχει μαι παρα πολυ καλη φιλη η οποια εχει ενα αγορι... η κοπελα μου πριν απο 1 χρονο περιπου ενω τα ειχε με καποιον αλλον, εκανε τρελες με το αγορι της κολλητης της...και δεν ενωω απλο φασωμα, αλλα και πολλα παραπονιο, αυτο ειναι ενα παρα πολυ ασχημο πραγμα κατα την γνωμη μου και μονο η σκεψη σε αυτο με αηδιαζει, το θεμα ειναι, πως και ενω τα εχω εγω τωρα με αυτην, αυτην εχει κοιμηθει στο ιδιο κρεβατι με το αγορι της φιλης του και εχουν ακουστει και καποια πραγματα πως εχει κανει και φαση μαζι του... δεν μπορω να επβαιβαιωση μητε το ενα μητε το αλλο, μονο την αρχικη φαση επιβαιβαιωνω στην οποια εκανε κατι μαζι του, προσπα8ησα να χωρισω μαζι της γιατι δεν μπορω να την εμπιστευομαι πια, αλλα η κοπελα μου εχει και αλλα προβληματα, πλεον πχ εχασε και την καλυτερη τησ φιλη απαυτο το ιδιο ζητημα ( και εγω και η καλυτερη της φιλη τωρα μαθαμε τι εγινε)... εκτος αυτου, κοβετε κιολας στο χερι και πιστευει πως η ζωη της ειναι γενικα σκατα, Λοιπον οταν πηγα να την χωρισω, αρχιζε να κλεει εν συνεχεια για παα πολλες ωρες μεχρι που με πηραν οι γειτονες τησ τηλεφωνο να κανω κατι... εγω να ω την αληθεια νιωθω και ακομα γιαυτην, αλλα πραγματικα αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη χανονται ολα, τι να κανω? υπαρχει περιπτωη να μην εκανε κατι ενω τα εχουμε? μπορω να την εμπιστευομαι πια? Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο διλλημα |