Μήνυμα στις 19/7/2015 στις 00:24 @Διάφορα
Λοιπον παιδια μολις τελειωσα το λυκειο και θελω πααρα πολυ να ασχοληθω με τη φωτογραφια.Μπορω να καθομαι για ωρες και απλα να τραβαω φωτογραφιες..ειναι η ζωη μου!!! κι εμενα λοιπον η ερωτηση μου τωρα ειναι μηπως ξερει καποιος για τις σχολες εδω στην αθηνα. ελεγα για AKTO,αλλα οταν πληροφορηθηκα το ποσο των διδακτρων επαθα εγκεφαλικο..βεβαια εχω ακουσει κι οτι ειναι η καλυτερη σχολη φωτογραφιας στην ελλαδα...θελω απλα αν υπαρχει καποιος να μου πει ποια σχολη μου προτεινει...
Πήγαινε στο θέμα: σχολη φωτογραφιας
Μήνυμα στις 26/2/2015 στις 23:31 @Θ. Κλημεντίνη
ισχυει πως οι αντρες ειναι σαν τα γραμματοσημα? "οσο περισσοτερο τουσ φτυνεις τοσο πιο πολυ κολλανε"
Πήγαινε στο θέμα: αντρες και γραψιμο
Μήνυμα στις 6/2/2015 στις 12:22 @Κλάψιμο
Σ ευχαριστω για την απαντηση.Οντως τα ξαναβρηκαμε μετα απο δικη του προσπαθεια..αλλα τωρα δεν τον αντεχω,με εκνευριζει διοτι εχω φαω λιγο γραψιμο τωρα τελευταια.Εν τω μεταξυ βλεπω και λικε που κανει φβ σε αλλες και αυτο με ξεπερναει..Δεν ζηλευω,αλλα με εκνευριζει αφανταστα αυτη η κατασταση.Φοβαμαι πως θελει να μου πει να κοψουμε και δεν θελω να το ακουσω αυτο,επειδη θα στεναχωρηθω και θα με παει πισω στα μαθηματα αυτη η κατασταση,καθως δινω πανελληνιες ..οποτε σκεφτομαι να το πω εγω.Καπως θα ηρεμησω αν του πω εγω να τελειωσουμε...
Πήγαινε στο θέμα: τα εχω κανει χαλια
Μήνυμα στις 25/1/2015 στις 00:27 @Κλάψιμο
εδω και κατι μηνες τα εχω με ενα παιδι.περναμε μια χαρα ειναι παρα πολυ καλος μαζι μου και αυτο μαρεσει αλλα δεν τον εχω ερωτευτει.τελος παντων εγω τον εγραφα λιγο η αληθεια ειναι και τωρα να που με γραφει εκεινος.δεν μου μιλαει...μου ειπε πως δεν ειναι καλα(δικαιολογιες) εγω ομως τωρα τον θελω πολυ...εχω απελπιστει. και φταιω εγω γι αυτη την κατασταση
Πήγαινε στο θέμα: τα εχω κανει χαλια
Μήνυμα στις 10/9/2014 στις 17:21 @Κλάψιμο
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! αποφασισα εν τελει να δωσω πανελληνιες με στοχο τη σχολη θεατρικων σπουδων να κανω την χαρη τον γονιων μου και ταυτοχρονα να πηγαινω και σε μια δραματικη σχολη..οποτε προσωρινα βρηκα μια λυση..μπορει και σε μια βδομαδα να λεω αλλα.ειμαι λιγο αναποφασιστη παντως σασ ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?
Μήνυμα στις 9/9/2014 στις 16:33 @Κλάψιμο
μου ειπαν πως αν δε θελω να δωσω πανελληνιες να βρω μια δουλεια του χρονου,να βγαζω τα δικα μου λεφτα να πληρωνω και τα διδακτρα της δραματικης σχολης.σ'αυτο δε διαφωνω γιατι αμα σταματησω θα ειναι δικια μου επιλογη οποτε θα πρεπει να υποστω τις συνεπειες.Αλλα δεν ξερω τι να κανω αυτες τισ μερες δε διαβαζω ερχεται η καθηγητρια και σταματαει το μαθημα.δεν μπορωω εχω χασει τον ευατο μου....καθε φορα που ειναι να διαβασω μου ρχεται να τα πεταξω ολα και απο τα νευρα μου κλαιω....ενω οταν αρχισα ειχα υψηλους στοχους οπως νομικη,ψυχολογια τωρα δε θελω τιποτα...δεν το χω πει ουτε στις φιλες μου,ειμαι μονη μου,ειμαι και κλειστος χαρακτηρας...........νιωθω πως καταστρεφομαι
Μήνυμα στις 8/9/2014 στις 15:52 @Κλάψιμο
δινω πανελληνιες φετοσ,διαβαζω αλλα δεν διαβαζω για μενα,διαβαζω για τουσ γονεις μου.δεν με ενδιαφερει για το αν θα περασω καπου,την εχω γραμμενη την τριτοβαθμια εκπαιδευση.Το μονο που θελω ν κανω ειναι να γινω ηθοποιος και να ασχοληθω με τη φςτογραφια αυτα τα δυο ειναι η ζωη μου.τι να κανω? δεν μπορω βρισκομαι σε αδιεξοδο εδω και μερες κλαιω συνεχεια... με θυμαμαι 5 χρονων να λεω οτι θελω να γινω ηθοποιος,να κυλιεμαι,να κανω οτι λιποθυμαω,θεατρινα απο μικρη..αλλοι συγγενεις που εχουν να με δουν χρονια και με βλεπουν με ρωτανε αν συνεχιζω να βγαζω φωτογραφιες.. οργανωνα μικρη με τα ξαδερφια μου θεατρικα,σε κατι μαθηματα που εκανα η καθηγητρια στο πρωτο μαθημα κιολας με ρωτησε αν εχω ξανακανει μαθηματα και μου ωδσε συγχαρητηρια και με χειροκροτησε...ειναι η ζωη μουυυ..ζω για να γινω ηθοποιος... βοηθηστε με..
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 18:17 @Sex
Λοιπον ειμαι 17 χρονων και τα περισσοτερα κοριτσια της ηλικιας μου εχουν κανει σεξ.τωρα τελευταια εχω ανησυχησει λιγακι και νομιζω πως θα μεινω παρθενα :P σχεση δεν εχω κανει η αληθεια ειναι...εκτοσ και αν θεωρειτε σχεση το να βγαινεις με καποιον για μια βδομαδα αντε για το πολυ για δυο..οι φιλες μου εχουν κανει και απλα νιωθω οτι αν κανω σχεση με καποιον και του πω οτι δεν εχω κανει θα ξενερωσει...μπορει να λεω και βλακειεσ αλλα δεν ξερω :/
Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω κανει ακομα σεξ |