Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 03:46 @Διάφορα
Καλησπερα,θελω να κανω τρυπα στη ρωγα αλλα οσο κι αν εχω ψαξει στο internet για το συγκεκριμενο piercing δεν εχω βρει και πολλα και θα ηθελα και καποιες γνωμες παραπανω...τελος παντων, θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε ποσο καιρο χρειαζεται για να επουλωθει η πληγη,τιμη (αν και πανω κατω ειναι γυρω στα 40 ευρω για τη μια ρωγα απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα). Ακομα εχω καποιους ενδοιασμους γιατι φοβαμαι το συγκεκριμενο σημειο μηπως μολυνθει και τετοια,αλλα εχω φαει μεγαλο κολλημα απ το καλοκαιρι!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Piercing
Μήνυμα στις 14/9/2014 στις 15:16 @Διάφορα
συζητησε το με τον καθηγητη του τμηματος σου,πες του οτι θες να αλλαξεις τμημα και θα ξερει να σου απαντησει
Πήγαινε στο θέμα: Μπορω να αλλαξω τμημα;
Μήνυμα στις 6/9/2014 στις 15:22 @Sex
πηγαινε εκει που εκανες την τρυπα και ρωτα τι να κανεις,θα ξερουν να σου πουν. νομιζω το αλατονερο δεν κανει αλλα δεν ειμαι σιγουρη και μην βαζεις - βγαζεις το σκουλαρικι συνεχεια θα γινει χειροτερα ειδικα αν δεν ειναι καθαρα τα χερια σου ή εκτος σπιτιου. οταν ειχα κανει κι εγω στη μυτη (πριν 3 μηνες περιπου)μου ειχαν πει οτι ειναι το πιο συνηθισμενο αυτο με το σπυρακι και οτι συμβαινει συνηθως αν βαζεις-βγαζεις σκουλαρικι και εχεις βρωμικα χερια,εγω δεν το πειραζα καθολου και δεν επαθα κατι...ευτυχως
Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στη μυτη
Μήνυμα στις 5/9/2014 στις 23:08 @Κλάψιμο
αφησε τον λιγες μερες και ξαναπροσπαθησε (εκτος κι αν σε πιεζει ο χρονος,εννοω αν παιζει κατι με καποια αλλη και τετοια.εδω θα μου πεις σε κερατωσε στο να τα φτιαξει με αλλη θα κολλησει) μηπως τον κυνηγαγες πολυ και τον πιεζες και γι'αυτο σε κερατωσε...(να ειστε ολη την ωρα μαζι και τετοια,συνηθως δεν το αντεχουν για πολυ αυτο τα αγορια)
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος
Μήνυμα στις 3/9/2014 στις 22:52 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:1)ναι,θεωρησε τριτεκνος.2)οι μετεγγραφες δε γινονται για οποια πολη θες ως πρωτη επιλογη μπαινει ο τοπος κατοικιας σου και μετα ακολουθουν οι αλλες πολεις,αν υπαρχει βεβαια το αντιστοιχο τμημα, αλλα ναι θα μπορεσεις να πας οπου θες. (π.χ. αν γραψεις 13 και περασεις κοινωνιολογια στην κρητη θα μπορεσεις με τη μετεγγραφη να πας αθηνα) Υ.Γ. ειμαι απο θεωρητικη κατ. γι'αυτο ειπα για κοινωνιολογια επειδη ξερω πανω κατω τις βασεις στις σχολες τις ειχα ψαξει εξωνυχιστικα οταν εδινα!! Δωσε αποδεκτη αν σε βοηθησα καπως!! Πήγαινε στο θέμα: Eίμαι τρίτεκνος;
Μήνυμα στις 1/9/2014 στις 22:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:απ'αυτα που ειπες ειναι λιγο δυσκολο κατα τη γνωμη μου να της εχεις εμπιστοσυνη,καταρχην ειναι λογικο να μην παραδεχτει οτι εκανε κατι με το αγορι της φιλης της εφοσον ειστε ακομα μαζι, αυτο λογικα θα το μαθεις οταν και αν χωρισετε μπορει να μην το μαθεις και ποτε και μπορει κιολας η κοπελα να μην εχει κανει και τιποτα,πραγμα που ειναι λιγο δυσκολο αν σκεφτεις οτι με το ιδιο αγορι ειχε κανει φαση πριν απο σενα και ενω ηταν παλι σε σχεση. τωρα οσον αφορα το κοψιμο δε νομιζω οτι ειναι λυση και οτι θα την οδηγησει καπου (ειχαμε κι εμεις κατι τετοιες τυπισσες στο σχολειο που κοβοντουσαν για μαγκια και εφε...κι ομως υπαρχουν και τετοιες)υπαρχουν πολλες αλλες λυσεις για να λυσει ή εστω να περιορισει τα προβληματα της,απο κει και περα εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις αλλιως περιμενε λιγο ακομα και θα δεις πως θα παει ή αν θα σου δωσει αφορμη.ο,τι αλλο θες εδω ειμαστε...Υ.Γ.Αν σε βοηθησα δωσε αποδεκτη!! Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο διλλημα
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 23:50 @Κλάψιμο
γεια σας παιδια,οπως λεει και ο τιτλος το προβλημα μου ειναι αν πρεπει να χωρισω με το φιλο μου. το εχω συζητησει με τους δικους μου που τον εχουν γνωρισει και μου λενε οτι δεν τραβαει αλλο...η αληθεια ειναι οτι εχει αλλαξει πολυ η συμπεριφορα του οχι μονο ως προς εμενα αλλα και στους γυρω του. εχει γινει αποτομος και απομακρος(επιεικως), αυτη η κατασταση τωρα κραταει 2 μηνες περιπου αλλα δεν ειναι παντα ετσι,πολλες φορες γινεται ''χαλι'' να τον πατησεις και αλλες αυτο που ειπα παραπανω (αν συγκρινω τις 2 καταστασεις υπερισχυουν τα καλα)αλλα δεν ξερω...εχω αρχισει να κουραζομαι (εχω προσπαθησει να το συζητησω αλλα τις πιο πολλες φορες εχουμε τσακωθει χοντρα και δεν εχω ορεξη) εσεις τι λετε; Υ.Γ. ειμαστε μαζι αρκετο καιρο Πήγαινε στο θέμα: χωρισμος
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 15:50 @Μηχανήματα
κι εγω νοκια θα σου προτεινα, απ'τις καλυτερες μαρκες που υπαρχουν. βεβαια αγαπημενη δικη μου εινα η sony οσα κινητα ειχα μεχρι τωρα sony ηταν και δεν εχω απογοηευτει καθολου, turbo ηταν και εχω ερωτευτει στην κυριολεξια αυτο εδω το μοντελο sony ριξ'του μια ματια αν θες
Πήγαινε στο θέμα: Κινητο
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 15:23 @Διασκέδαση
παιδια μπορειτε να μου πειτε ποιο αθλημα να διαλεξω απ'τα παρακατω: 1.στιβος 2.ποδηλασια 3.βολλευ 4.ξιφασκια(κολλαω λιγο γιατι ειδα οτι ειναι ακριβος ο εξοπλισμος) θα αρχισω απο τελος σεπτεμβρη μαλλον και θελω να εχω προπονητη γιατι οσες φορες εχω δοκιμασει μονη μου μετα απο λιγο καιρο τ'αφηνω ολα σχεδον (στιβο εχω κανει αρκετες φορες αλλα επειδη εχω ενα προβλημα με το ποδι μου τον φοβαμαι τωρα) Πήγαινε στο θέμα: τι αθλημα να διαλεξω |