Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 16:31 @Διάφορα
ευχαριστω,απλως ελεγα μαυρα γιατι ειχα διαβασει οτι εχουν κοψιματα στις ακρες και ειναι πιο ευκολο και οσον αφορα τα ασημενια λενε οτι ειναι πολυ λεπτα γι αυτομαλλον δεν θα τα παρω
Πήγαινε στο θέμα: Τσιγαρα
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 15:13 @Διάφορα
γεια σας παιδια, θα ηθελα να μου πειτε τι γνωμη σας σχετικα με τα στριφτα τσιγαρα,για την ακριβεια θελω να δοκιμασω craven ή old holborn μπλε με χαρτακια rizla μαυρα και φιλτρακια old holborn.(εχω δοκιμασει old holborn κιτρινο με χαρτακια rizla μπλε και φιλτρα του παππου και δεν τρελαθηκα,ο καπνος δεν μ'αρεσε καθολου γι αυτο σκεφτομουν να δοκιμασω craven που ειναι αρωματικος)Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε ποσο κανει ο craven,τα λιγοτερα γραμμαρια(εχω ακουσει οτι ειναι απ'τους πιο φθηνους καπνους και δεν με παιρνει για πολλα πολλα γι'αυτο ρωταω) ευχαριστω εκ των προτερων!! Πήγαινε στο θέμα: Τσιγαρα
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 15:03 @Κλάψιμο
πως γινεται να δεχεσαι απο καποιον να σε ''απειλει'' ενω εχει κανει κι αυτος τις μαλακιες του οπως λες. Μηπως πρεπει να του κοψεις λιγακι τη φορα γιατι μου φαινεται το εχει δει πολυ γ@@μω και δερνω (συγνωμη κιολας) στη σχεση ειστε 2 δεν ειναι μονος του να κανει και να λεει οτι γουσταρει,τελος παντων, πιστευω οτι δεν αξιζει ο τυπος(πως γινεται να σε χωριζει οποτε θελει,τι εισαι παιχνιδι;;)αλλα αν τον αγαπας...υπομονη και θα δεις πως θα παει
Πήγαινε στο θέμα: Αλλα τον αγαπαω
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 14:52 @Διασκέδαση
Αν σου αρεσει βαλε, αλλα προσεξε που θα το κανεις μην πας σε κανενα τυχαιο και μετα εχεις προβληματα.
Πήγαινε στο θέμα: Να βαλω σκουλαρικι?
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 14:48 @Ftou.gr admin
κι εγω το ιδιο προβλημα εχω!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την επιβεβαίωση στο email μου |