Μήνυμα στις 12/12/2014 στις 12:57 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας και παλι :D Οπως λεει και ο τιτλος,τι στα αληθεια πρεπει να κανω; Λοιπον... Μιλαω με μια κοπελα η οποια εχει σχεση αλλα αυτη θελει να γινει κατι με εμας, εμενα δν με ενοχλοι που εχει σχεση και λογικα ουτε αυττη;ρ ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα πειτε μ γνωμες :)
Πήγαινε στο θέμα: Τι στα αληθεια πρεπει να κανω;;
Μήνυμα στις 9/12/2014 στις 14:21 @Sex
Γεια σας! Εχω μια απορια,ενω εχω βρεθει σε σεξουαλικη επαφη δεν ξερω αν το μου** εχει 1 η 2 τρυπες παντα εβλεπα μια αλλα ακουω συνεχως οτι εχει δυο μια αυτη που κανει τα ουρα και μια η αλλη για την συνουσιαση. Τι οντως υσχυει τελικα ? Πήγαινε στο θέμα: Απορια
Μήνυμα στις 2/12/2014 στις 21:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στα LIDL οι 12αδα εχει στα 2,5 ευρω και λιγοτερο αλλα δν ξερω το ποσο μπορεις να τα εμπιστευτεις :PΠήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικα
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 14:39 @Sex
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω ετσι πληροφοριακα αμα θα ριχνατε κερατο στο αγορι/κοριτσι σας ακομα και αν τον/την αγαπουσατε η ειχατε πραγματικα πολλα συναισθυματα για αυτο/ην.
Πήγαινε στο θέμα: Κερατο
Μήνυμα στις 22/9/2014 στις 21:53 @Sex
Γεια σας παιδια. Οπως λεει και ο τιτλος,πρεπει να περιμενω; Μιλαω εδω και 2 εβδομαδες με ενα κοριτσι και ολο με εχει στο περιμενε της αρεσω το ξερω μου το λεει απλα ολο κατι τυχαινει με αυτην και δεν μπορει να βρεθουμε μονοι. Δεν ξερω εχω βαρεθ πλεον...
Πήγαινε στο θέμα: Πρεπει να περιμενω; |