Μήνυμα στις 22/10/2014 στις 16:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είσαι μία χαρά. Αυτό δεν οφείλεται σε ανικανότητα..Σκέψου την ώρα που αυνανίζεσαι, ότι είσαι με την κοπέλα που σ'αρέσει και κάτι παίζει μεταξύ σας.. Φάση , sex ότι μπορείς να φανταστείς εσύ. Θα δεις μεγάλη διαφορά με την φαντασία σου. Αποδεκτή αν σε κάλυψα.Πήγαινε στο θέμα: στυση σοσ!!!!!
Μήνυμα στις 22/10/2014 στις 16:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φυσιολογικό. Είσαι σε ένα στάδιο της ζωής σου (εφηβεία) που οι ορμόνες σου παίζουν ταμπούρλο. Ηρέμησε, μη το σκέφτεσαι είσαι μία χαρά.Πήγαινε στο θέμα: Ετεροφυλόφιλη ή ομοφυλόφιλη;;
Μήνυμα στις 4/10/2014 στις 16:38 @Sex
Εγώ δεν είπα κάτι φίλε. Είπα να λύσει τα ερωτήματα της μαζί του. Τίποτα παραπάνω.
Πήγαινε στο θέμα: διαφορά ηλικίας
Μήνυμα στις 4/10/2014 στις 14:09 @Sex
Αν γίνει 18 ποιος τον πιάνει μετά. Καλύτερα λύστα μαζί του. Πήγαινε στο θέμα: διαφορά ηλικίας
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 16:15 @Sex
Εγώ έκανα πρώτη φορά σεξ στα 15.Το ήθελα κ'εγώ και εκείνη.Έχουμε σχέση 3 χρόνια και κάνουμε έρωτα αρκετά συχνά θα έλεγα.Αρκεί να είσαι έτοιμος ψυχικά, σωματικά.
Πήγαινε στο θέμα: Se poia hlikia?
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 16:13 @Sex
1) Όχι διότι υπάρχει το ιατρικό απόρρητο. 2) Εγώ έκανα σεξ πρώτη φορά στα 15 μου, καλή ώρα σαν και εσένα. 3) Ο μέσος όρος είναι από 12-14εκ. Θεωρήσε προικισμένος! 4) Μου 'χει τύχει παρόμοια περίπτωση αλλά ντάξει.Αν ήταν γυναίκα ίσως ντρεπόμουν. Αλλά άντρας προς άντρα δεν τρέχει ζήτημα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα. :) Πήγαινε στο θέμα: Γιατρος
Μήνυμα στις 12/9/2014 στις 19:11 @Sex
@Ni Ko το τερμάτησες φιλαράκι. Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ είναι ΑΜΑΡΤΊΑ! Κάντε την λάστιχο, κανείς δε θα σας πει τίποτα!
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός αμαρτία?
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 17:33 @Ftou.gr admin
Δεν είναι ούτε στο junk folder.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την επιβεβαίωση στο email μου
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 13:58 @Ftou.gr admin
Καλησπέρα παιδιά, όπως αναφέρω στο τίτλο έχω πρόβλημα με την επιβεβαίωση του λογαριασμού μου στο ftou. Έχω δηλώσει σωστό και ενεργό email αλλά δεν λαμβάνω τίποτα. Καμμία λύση;
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την επιβεβαίωση στο email μου |