Μήνυμα στις 6/10/2014 στις 22:01 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ πολύ κ η δυο σας. Οτι είπατε είναι σωστό κ είδη προσπαθώ. .. Ηταν επίσης μαλλον αυτο το άγχος που ειχα για αρχή ετσι καινούργια στο γυμνάσιο κ πίστευα οτι δν θα τα παω κ καλα. Αλλα ακριβώς επειδή πηγαίνω πια κανω με ολους τους πιο πολυ παρέα κ δν τους βλέπω δλδ μονο στο στίβο...εχω κάνει ειδη πολλούς φίλους. ....απλα πίστευα οτι δν θα ειναι ευκολο λογο του ειχα αρνητική κριτική σε αυτο και οτι ερχόταν στο μυαλό μ με ανησυχουσε και με εκανε να σκέφτομαι ετσι. Θέλει λίγη δουλιτσα ακομα αλλα τον χρονο τον εχω. Ευχαριστώ και παλι :) Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα κανω καλύτερους φίλους
Μήνυμα στις 20/9/2014 στις 19:06 @Θ. Κλημεντίνη
Γειά σας. Ειμαι 13 κορίτσι κ πηγαίνω στίβο. Είναι δυο(κορίτσια) στην ηλικία μ που τους παω πολύ αλλα κ αυτοί. Εκεί που περπατούσαμε ξεκινάνε κανονικά την συζήτηση και γελάνε και σπαντην πλάκα. Εγω δν ειχα ιδέα πως να συμμετέχω σε αυτό. Δν μιλούσα και πολύ. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. ..δν εχω ιδέα να ανοίξω μια αστεία συζήτηση. ...νιώθω πολύ χάλια έτσι. ...όλοι τα καταφέρνουν να σπάνε πλάκα και μετα απο δυο μέρες κιόλας να βγαινουν και να γίνονται φίλη. Και γενικότερα φίλους κανω πολυ αργά. Ειναι και αυτή η παρέα που μ αρέσει να μπω εδω και καιρό αλλά πανω απο το 'αγκαλιές, φιλιά, μικρή κουβεντούλα' καπου εξω δν εχω κάνει με αυτούς. ...ειμαι λιγο ντροπαλή σε τετοια θέματα. Αν ας πούμε ηταν μόνο η μία στο στιβο και οχι η παρέα της θα ερχόταν μαζί μ...με λιγα λογια η δεύτερη επιλογή της κατι τέτοιο. ... κλαιγομαι ώρες ώρες οταν σκέφτομαι οτι δν τα καταφέρνω. Πως θα τους κανω να με συμπαθούν αρκετά? Και πώς θα ανοίξω αστεία συζήτηση? Απο την μια σκέφτομαι τι άχρηστη που ειμαι που και που οτι αφορά αυτό. ... Όταν βλέπεις να περναν καλα...ξέρεις οτι ξέρουν να κάνουν παρέα με άτομα. Εγω παλι δν μπορώ τόσο. Ευχαριστώ για κάθε χρήσιμη απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα κανω καλύτερους φίλους
Μήνυμα στις 14/9/2014 στις 16:56 @Διάφορα
Σταμάτα καταρχάς να τρως γλυκα κσι οτι ρχει ζαχαρι. Μην αγοράζεις απο έξω δλδ (γύρος, πιτσα, σουβλακια) και ουτε γαριδακια. Να τρως φρούτα λαχανικα και πολύ νερό. 1,5% στο γαλα 0,00% αν μπορείς στο γιαούρτι. Ξεκινα να τρέχεις αμα θες γτ ειναι καλο ζέσταμα για να κάνεις και ασκήσεις. Κανε διάφορα. ..κοιλιακούς, καμπσισ, Squats. Και ανάλογα μρ τις μέρες ανέβασε τα σετ και καντο αυτό 3-4 φορές την εβδομάδα. Ασε διαστάσεις στις μέρες γτ τοσωμα σου θέλει ξεκούραση για να δημιουργήσει μις και κοιλιακοί
Πήγαινε στο θέμα: ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Μήνυμα στις 13/9/2014 στις 21:03 @Θ. Κλημεντίνη
Γειά σας.. είμαι 13 (κορίτσι) πηγαίνω 1 αλλα κανονικά 2 γυμνασίου. Είναι η πρώτες μου μέρες στο γυμνάσιο και εδω και πολύ καιρό ήθελα να μπω σε μια παρεα αλλα δν τα κατάφερνα. Στην πεμπτη και εκτη τάξη πήγαινα στίβο και ετσι γνωρίζω αρκετα καλα τα παιδιά με τους οποίους θέλω να κανω παρέα. Εχουμε καλή επαφή δν εχουν τπτ μαζι μ ουτε και γω. Και να...κανονικά αγκαλιές, φιλιά και λοιπά. .. παραπάνω δν ξερω να παω..δλδ να κάτσω μαζι τους και να ειμαι ενδιαφέρουσα συζήτηση (κορίτσια είναι όλα). Είναι σκληροί αστείοι εχουν χιούμορ. .. και παντα ήθελα να ειμαι εγω αυτη που θα κάτσει μαζι τους. Γενικος είμαστε δεμένοι... πώς θα το κανω τώρα αυτο? Να κατσω μαζί τους ? Να τους μιλάω πιο πολύ? Μου είναι δύσκολο. ... Ναι εχω φίλους...και κολλητούς. .. θελω και αυτός :( Ευχαριστώ για την βοήθεια οποίος και να μου απαντήσει. Πήγαινε στο θέμα: Θελω να μπω σε μια παρέα
Μήνυμα στις 27/8/2014 στις 01:02 @Διάφορα
Ξεκίνα επίσης τρέξιμο. Ειναι καλό να χάσεις λίπος. Καντο για αρχη 4-5φορεσ την εβδομάδα 3-4 χιλιόμετρα. Αμα αντέχεις πιο πολυ ανεβασε ήμερες και χιλιόμετρα. Σου προτείνω το Nikerunning + application. Θα σε βοηθήσει. Θα έχεις τον δικό σου προπονητή και challenges να κάνεις με φίλους σου. Σου λεει επίσης την ταχύτητα χρονο χιλιόμετρα δρομο και τις θερμίδες που καις. Άμα θες και έξτρα κοιλιακούς χωρίς τα όργανα κατέβασε το freeletics. Πρόσεχε την διατροφή σου χάσε λίπος και σε 6εβδομαδες τράινιγκ θα δεις αποτέλεσμα. Εύχομαι να σε βοήθησε λιγο αυτό.
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη
Μήνυμα στις 27/8/2014 στις 00:03 @Sex
Είμαι 14 κορίτσι και εχω μια ερώτηση για την φάση (φιλί). Δεχτικα σε κάποιον και μου λέει το πιθανόν να προχωρήσουμε σε σχέση αλλά σιγα σιγα. Τον εχω δει μονο μια φορα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δν θέλω να το μάθει κανείς. Του ειπα πως δν ειμαι τέτοια και στο τέλος ολοι σε λένε πουτανα για αυτα που κάνεις. Και με παρακαλούσε. Του ειπα πως θελω πρωτα να σε γνωρίσω και ισως γίνει φάση. Να το κανω? Θα το πει σε κάποιον? Και αν το πει θα το μάθει ολοι η πόλη. Πήγαινε στο θέμα: φάση (φιλί ) με κάποιον |