Μήνυμα στις 26/8/2014 στις 23:24 @Sex
δεν εχω κοπελα εκτος αν ενδιαφερεται καποια χιχιχι τορι μπλακ μαρεσει αλλα δεν εχω θεμα εξαρτατε εγω με την κοπελα μου η καποιοος αλλος? μου φαινεται κατι εκανες και ρωτας για τυψεις Πήγαινε στο θέμα: Τσόντες!!
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 15:38 @Sex
φιλε μαλλον εχεις βραχυ χαλινο πρεπει να σε δει γιατρος με μια επεμβαση να στο κοψει καλιτερα τωρα το πετσακι απο πισω και οχι στο σεξ γιατι θα εχεις υπερβολικο αιμα και μετα δε θα φαινετε ωραιο πατα αποδεκτη αν βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 11:39 @Μηχανήματα
θα σου προτείνω τον κλασικό ελληνικό τρόπο φίλε μου επειδη ασχολουμαι κάνε απεγατάσταση το προγραμμα του στικ μετά ξανακάνε ξαναβάλε κωδικούς του μοντεμ ρουτερ σου και είσαι έτοιμος :) αποδεκτή αν βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Wireless Robotics(Υπολογιστής)
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 11:35 @Sex
φυσικά και να το κάνεις θα φουντώσει και το πάθος έτσι αποδεκτη αν βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: Να συνεχισω ή να βαλω ενα τελος??
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 10:00 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν δεν διάβασα τα παραπάνω μηνύματα των άλλων απλά θα σου πω ότι καλύτερα να μετανιώνεις για την μαλακία επιλογή σου παρά για την μαλακία που έκανες και δεν έκανες την επιλογή πάρε την τηλέφωνο κάνε τα πάντα και στη σχέςση μετά χαλάρωσε λίγο εγώ τις ίδιες μαλακίες με εγωισμούς έκανα και είμαι παρθένος στα 19 γιατί ήμουν πολύ εγωιστής άλλα σε αυτά τα θέματα ξέχνα την λέξη εγωιστής φίλε μου
Πήγαινε στο θέμα: Επειγοντως βοηθεια(Γκομενικο)...
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 09:41 @Διασκέδαση
βάλε φίλε και εγώ έχω στο αριστερο βάλε το όμως μην σε περάσουν για.... φουστα μπλουζα
Πήγαινε στο θέμα: Να βαλω σκουλαρικι?
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 09:36 @Θ. Κλημεντίνη
ε δεν έχω εμπειρία με τις κοπέλες σχεδόν καθόλου όλες οι σχέσεις τελειώνανε στον μήνα πάνω και ναι φίλε πάρα πολύ μπορώ να κοιτάω τις φωτογραφίες τισ για ώρες απλά δεν το είχα ποτέ το θέμα με την συμπεριφορά σε κοπέλες και το ξλέρει η συγκεκριμενη Πήγαινε στο θέμα: τι να κάνω?
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 09:31 @Sex
καλά και 13 να μείνει μία χαρά είσαι ρε φίλε και όλοι καλά είμαστε
Πήγαινε στο θέμα: Ton exo mikro h kanoniko?
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 02:55 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν μιλάω με μία κοπέλα απο το φβ εδώ και ενα μήνα και από τλέφωνο της αρέσω είμαι ερωτευμένος μαζί της απλα τις τελευταίες δυο μερεσ είναι λίγο απόμακρη έχουμε πει τα πάντα ο ένας για τον άλλον απλά απαντάει μονολεκτικάτώρα τελευταία με βαρέθηκε? ξέρει πως είμαι παρθενος ειμαι 19 γιατι ηθελα να είναι κάποια που να εκτιμώ πολύ εκείνη 18 εχει δοκιμάσει και λεσβιακό κοριτσια για πειτε πως να την κάνω να με θέλει και εκείνη πολύ
Πήγαινε στο θέμα: τι να κάνω?
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 02:51 @Sex
κοπελιά πιάστον και φύλα τον στο άκυρο και στο τέλος μην κάνετε σεξ απλά φασωθειτε ουτε στοματικά και θα το πάρει το μήνυμα
Πήγαινε στο θέμα: Να συνεχισω ή να βαλω ενα τελος?? |