Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 17:04 @Sex
σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις αποψεις - σουμβουλες σας!
Πήγαινε στο θέμα: Που χύνετε? (για άντρες)
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 15:52 @Sex
να σου κανω μια ερωτηση. οταν σου κοπηκε πονεσες?
Πήγαινε στο θέμα: Γιατρος
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 19:58 @Sex
Ρε σεις οταν χύνετε πάνω σας δεν είναι δύσκολο μετά στην καθαριότητα?
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 19:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το μέγεθος σου είναι μία χαρά και λαμβάνοντας υποψη πως εισαι ακομα στην αναπτυξη πιστευω πως θα φτασει τα 18 εκ., που είναι ένα εξαιρετικό μέγεθος (αν και αυτο που μετραει δεν ειναι το μεγεθος αλλα πως το χειριζεσαι). Αν εσυ οταν αφηνεις το πετσακι ανοιχτο δεν σε ερεθιζει η σε ενοχλει δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα ας μην ξεχνάμε πως το πετσάκι μας προστατεύει από την είσοδο μικροβιών στο πεος, οπότε αν προκειται να το κανεις φροντισε να φορας καθαρο εσωρουχο και καλη καθαριοτητα μετα την ούρηση.Αποδεκτή αν σε κάληψα Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 18/9/2014 στις 14:20 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ.. Κανεις αλλος αποψεις? Πήγαινε στο θέμα: Που χύνετε? (για άντρες)
Μήνυμα στις 11/9/2014 στις 15:54 @Sex
Ουσιαστικά το θέμα μου είναι αυτό που λέει ο τίτλος. Που χύνεται και περίπου ποσο συχνα την εβδομάδα?
Μήνυμα στις 9/9/2014 στις 15:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ρε συ μην ανησυχεις καθολου.. Είναι απλά η ηλικία που οι καύλες είναι στο φούλ. Και εμένα ετσι ήταν, αλλά οταν θα κάνεις σεξ για πρώτη φορά μετά θα έιναι λίγο πιο χαλαρή. Τώρα, αν θέλετε προσπαθληστε πριν καυλωσει να την έχετε στην θέση που θέλετε και ενω καυλώνει κρατήστε αντίσταση. όσο αντέχεται βέβαια μην πονάει. Σιγά σιγά θα είναι πιο χαλαρή. Πάντως μην σας πολυνοιάζει αυτό. Πιο πολύ να σας νοιάζει πότε θα κάνετε σεξ ;)Αποδεκτή αν σε κάληψα Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για το πεος
Μήνυμα στις 24/8/2014 στις 17:20 @Sex
Βάζε πολύ αφρό και πλύνε με καυτό νερό την ξυριστική πριν ώστε να απολυμανθεί. Προσοχή να μην κόβεσαι άλλη φορά και πάρε καλές ξυριστικές ωστε να μην χρειάζεται κόντρα. Αν έχεις after shave βάλε ελάχιστο μετά το ξύρισμα στην περιοχή. Αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια σε πεος μετα απο ξυρισμα!
Μήνυμα στις 24/8/2014 στις 17:15 @Sex
Κοίτα είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθούσα να το ανοίγω όσο πιο συχνά γίνεται όταν ειναι ξεκαύλωτο και με το που ξεκινήσω να καυλωνω το ξαναανεβάζω. Σιγά σιγα θα γινεται πιο άνετα. τότε θα ξεκινήσεις να το ανοίγεις λιγο λίγο όσο πάει άνετα και ελάχιστα παραπάνω όταν είσαι καυλωμένος. Επίσης κατα την δειάρκεια του μπάνιου προσπάθησε να το έχεισ όλη την ώρα ανοιχτό και να το ακουμπάς όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην ερεθίζεται κατευθείαν με το που το ακουμπάς. Εμένα τώρα δεν ανοίγει τελείως άνετα αλλά έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο σχετικά με την αρχή. Ότι απορίες έχεις ρώτα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: πετσακι |