Μήνυμα στις 24/8/2014 στις 13:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν εχει πρεπςε αναλογως με την ορεξη σου,αλλα μην το παρακανεις δηλαδη να τραβας 6 φορες την ημερα,οπως εσυ εχεις ορεξη μπορει και να μην τρ;βαξεις καθολου μια ημερα δεν ςγινε και τιπουα,αν σε καλυψα πατα αποδεκτηΠήγαινε στο θέμα: Poses fores?
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 18:28 @Sex
Ακου τι ια σου εγω ειμαι 16 θ; σου τι να κανεις οταν μου ειχε πει και εμενα ο πατερας μου να τον πλενω εταουζε στην αρχη πρεπει καθε φορα να τον πλενεις μια φορα την ημερα τον ανοιγεις και το πλενεις με σαπουνι και νερο στις πρωτες μερες μπορει να τσουζει λιγο αλλα μετα δεν θα σε ενοχλει
Πήγαινε στο θέμα: Καθαριότητα Πέους
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 18:12 @Sex
Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση,οταν μου γκαυλωνετε παει προς τα πανω και γινετε σκληρη,και σκεφτομαι το πως θα μπορω να γαμησω ειμαι 16 χρονων και εχω προβλημα γιατι στις ταοντες ειναι σαν τσιχλοφουσκα και κουνιεται περα δωθε αλλα,αυτο ειναι το προβλημα μου πως θα μπορω να γαμησω εφοσον ειναι τοσο σκληρη και ανεβαινει προς τα πανω
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για το πεος
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 16:38 @Sex
Παιδια μην λενε χαζομαρες αυτο ειναι ανωμαλο το να το κανουν δυο ετεροφιλα ατομα ειναι οκ αλλα οχι και αντρας προς αντρα ιναι πολυ αδεεφιστικο το ιδιο και να στο κανει γυναικα'δηλαδη τι να σου γλεφει τηον κωλο η γκομενα σου η ο φιλος ειναι αδερφιατικπ
Πήγαινε στο θέμα: γλυψιμο πισινου
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 01:58 @Sex
Να σου πω και εγω την γνωμη μου ειχα δει και εγω παλια μια gay τσοντα και ψιλογκαβλωσα οχι απο αυτο δεν ειμαι ομοφυλοφιλος αλλα ειναι εντελως φυσιολογικο και με φιλους μου που το εχω συζητηαει μου ειπαν οτι και σε αυτους συμβαινει το ιδιο πρ;γμα αλλα καλυτερα βλεπε τις κανονικες τσοντες
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι bisexual?
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 01:31 @Sex
Φιλε μου πιστευω οτι πρεπει να πας σε γιατρο το συντομοτερο
Πήγαινε στο θέμα: απορια για πεος
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 01:20 @Sex
Παιδια μια ερωτη οταν εισαι παρθενος η παρθενα και το κανεις για πρωτη φορα βγαινει αιμα?
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα |