Μήνυμα στις 16/9/2014 στις 18:04 @Sex
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά :) απλα αναριωτιεμε τώρα,το σωμα μ δεν είναι καληγραμμο ελκιστικο άλλα αντιθέτως είμαι κοπελα με καμπύλες κτλπ σε μια απο τις φωτο φαινόταν η κυτταριτιδα που εχω( δεν είμαι δα και μπογος με ποδιά) απλα πυστευω οτι ξενερωσε σε εισαγωγικά και απλα καθέ φορά που τις θυμάται γελάει... Να της προαλλες μου λέει δεν θέλω σε θέλω να είχε στρουμπουλη.. :(
Πήγαινε στο θέμα: φωτογραφιες :/
Μήνυμα στις 15/9/2014 στις 01:05 @Sex
Για σας αγαπητά μελή!! Είμαι 15 ετων(τώρα πρόσφατα μπήκα) και έχω σχέση με ενα αγόρι απο τα 13 Μου χρόνια.Αισθάνομαι αρκετά για αυτόν και αυτός για μένα και έτσι αποφασησα(απο δικιά μου απόφαση) να κάνουμε σεξ..Δεν φοβάμαι τον πόνο ουτε τπτ απλα θέλω να τον οικανοποιησω όσο γίνετε.Να σημιωσω οτι δν έχουμε κανει τπτ πιο πριν ουτε στοματικά ουτε δαχτυλακια ουτε τπτ παράνομο φιλια και χουφτωματα..εγώ θέλω να τον αναψω και γενικά δεν ντρέπομαι γ τπτ όσο αναφορά το σεξ.. Έχω δει τόσες πολλές τσοντες που πυστευω εκπεδευτηκα Κάλα Εστω και απο μια οθόνη.. Σκεφτομουνα λοιπον να αρχίσει το παιχνιδι με κάτι έτσι πιο spicy δηλαδή να κάνω twerking απάνω του και τέτοια μετα να τον ξεντησω και να τον γλυφω παντού και μετα θα ακολουθήσει το στοματικό.. Απλα φοβάμαι μην με θεωρήσει πουτανα με το twerking και με το γεγονος οτι είμαι τόσο άνετη.. Επείσης θα θελα να μ δώσετε συμβουλες πως να τον κάνω πυραβλο( εσείς θα τα αγόρια θα ξέρετε καλυτερα απο εμας τι σας ανάβει πολύ) ευχαριστώ εκ τον προτερων
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φόρα σεξ
Μήνυμα στις 13/9/2014 στις 19:04 @Sex
Γεια σας αγαπητά μελή του φτου! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ενα θεματακι βασικά Μέγαλο θέμα που έχει γίνει τον τελευταιο καιρό..αρχικα να πω οτι είμαι 16 ετων μικροφερνω λιγάκι ( είμαι 1,63 υψος και 58 κίλα) στο τηλ μου είχα γυμνές φωτο όχι για κάποιο πονηρό σκόπο απλα ήθελα να δω πως είναι το σωμα μου κτλπ εγώ όμως ξέχασα να τις διαγραψω και πέσανε στα χεριά ενώς φιλου μου καθώς κοίταζε το τηλ μ..στην αρχή με ρώτησε τον λογο που τις είχα του είπα οτι ξέχασα να τις σβήσω κτλπ εγώ αισθάνθηκα άσχημα αλλά συνέχεια πετάει απόντες γ τις φωτο που είδε,μερικές φορες γελάει και λεει ότι αυτές οι εικόνες δν μπορούν να του φύγουν απο το μυαλό εν εγώ κάθομαι κ τπυ φωνάζω και του λέω να σταματήσει κτλπ...αυτό το ανέφεραν στον κολλητό μου και μ είπε οτι μπορεί να του άρεσαν οι φωτος κτλπ άλλα πως γίνετε να αναψ εννοώντας οτι δν είμαι καληγραμμη έχω καμπύλες,μεγάλη λεκάνη,κοιλία προς το επίπεδο αλλά στις Φώτος ήμουν αξυριστη;; τι παιζει εδώ σπάω το κεφάλι μου συνέχεια Οποιαδήποτε απάντηση σας θα βοηθούσε :) Πήγαινε στο θέμα: φωτογραφιες :/
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 04:13 @Κλάψιμο
Συμφωνώ με τα αρκέτα με Οσα ειπες,ειλικρινά σε ευχαριστώ.απλα όταν ζεις σε μια κοινωνία που εχει κόμπλεξ λογικό είναι να επειρεαστω και εγώ..ευχαριστώ και παλι :)
Πήγαινε στο θέμα: σωμα και αυτοπεποίθησή
Μήνυμα στις 31/8/2014 στις 00:53 @Κλάψιμο
Γεια σας!είμαι 15 χρονων και έχω τεράστιο θέμα με το σωμα μου..λογο του καλοκαιρίου έχω πάρει λιγα κιλά και αισθάνομαι ακόμα ποιο χάλια(είμαι 1,62 υψος ήμουν 58-59 κιλά και τωρα είμαι 63-64)το θέμα ξεκίνησε απο οτάν εκανα παρέα με μια κοπελα η όποια ηταν σουπερ αδύνατη και μου δημιούργησε τεράστιο κόμπλεξ κανοντας το εξης απο μπροστά το πεζε φιλη και απο πίσω μου έλεγε οτι είμαι χοντρή,δεν βλεπομαι δεν μου παν τα σορτσάκια και γενικά πήγαινε στα αγόρια και με κορόιδευαν ομαδικώς μετα όχι μπροστά μου όμως..ποτε δεν ήμουν αδύνατη αν και έχω περάσει στάδιο νευρικής ανορεξίας και έτσι μου έχετε να το ξανακανω!γιατί πλεον ασχολούνται όλοι με το σωμα μου και τον υπόλοιπων κοριτσιών που είναι πιο παχουλες δεν λένε τπτ?Σας παρακαλώ δώστε μου καποιες συμβουλες γιατί πραγματικα με `μισω`!#
Πήγαινε στο θέμα: σωμα και αυτοπεποίθησή
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 16:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα θα σου απαντήσω ως μεγαλύτερη που είμαι..και γω έχω παρόμοιο θέμα δλδ με ανάβουν περισότερο οι λεσβιακές παρα οι κανονικές,όμως δεν μπορω να φανταστώ τον εαυτό μου με γυναικα αηδιαζω επείσης έχω κανει σχέσεις με αγόρια οποτε..εσυ άσχετος τις τσοντες σου αρέσει να τα φτιαξεις με ενα αγορι η με ενα κορίτσι Κανέ αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου και θα πάρεις την απαντηση..Ελπίζω να σε βοήθησα :)Πήγαινε στο θέμα: Λεσβία ;;;
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 02:23 @Sex
Ουπς σορρυ το δεκα εξι καταλαθος το γραψα συγνωβη διαβαζα παραληλα και αλλο θεμα και μπερδεύτηκα :)
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι bisexual?
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 02:22 @Sex
Αν και ειμαι κοριτσι θα σου πω και γω την γνωμη μου! Εισαι δεκα εξι ετων οι ορμονες τις εφηβιας φταινε δεν ειναι τπτ μην ανγχωνεσαι.. Εξάλλου εγω δεκαπεντε ειμαι και βλεπω λεσβιακες τσοντες και μαρεσουν αλλα ποτε δεν θα πηγαινα με γυναικα ουτε να το σκέφτομαι δεν μπορω.. Ελπιζω να βοηθησα :)
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι bisexual?
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 02:18 @Sex
Ειμαι 15 ετων και αυνανιζομαι αρκετα σχεδον καθε μερα απο δυο φορες την ημερα.. Θα ηθελα να μαθω τι ειναι αυτο που επαθα εχθες.. Να σημιωσω οτι καθε φορα εχω μια αισθηση πολυ εντονη λες και κατουργιεμα. Ειχα ξανακανει ενα τετοιο θεμα πολυ παλια γ αυτη την αισθηση και μ ειπατε οτι ειναι το λεγομενο squirting απλα δν φθανω στην κορυφωση.. Παντα αυνανιζομαι βαζοντας το ενα δαχτυλο στον κολπο μου καιτριβω την κλειτοριδα μου αλλα ειπα να αλλαξω πηρα μια μασκαρα βεβαια κλειστη που το καλουπιτης ειναι στρογυλοποιοημενο και εβαλα ελαχιστο στον κολπο μου(να σημιωσω οτι ειμαι παρθενα) και ξαφνικα εβγαλα κατι σαν κατουρι λιγες σταγονες και σισπαγαν οι μυοις ολου μου του κορμιου... Τι ειναι αυτο ειναι κατι κακο? Επειδη αυνανιζομαι τοσο θα παθω κάτι η θα εχει καμοια επιπτωση στο μελλον? Φοβάμαι πάρα πολυ σας παρακαλω απαντηστε μου! Ευχαριστω για τον χρονο σας Πήγαινε στο θέμα: Squirting η κατι αλλο?
Μήνυμα στις 22/8/2014 στις 22:03 @Κλάψιμο
Ναι ειχα ξανακανει παρομοιο γ να ειμαι ειληκρινης η ξαδερφη μου το κανε γ μενα επειδη εγω ειμαι κατα το να βγαζεις την προσωπικη σου ζωη και τετοια στα σαιτς αλλα αλλαξα γνωμη και ειπα να κανω ενα δικο μου λογαριασμό μπας κ με βοηθησουν οι συμβουλες σας... Σε ευχαριστω παντως
Πήγαινε στο θέμα: Μια καινουργια ζωη |