Μήνυμα στις 17/8/2014 στις 12:45 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν....συγνώμη που θα σε πληγώσω,αλλά η αλήθεια είναι αυτή...προφανώς οι γονείς σου είναι ο τύπος των ανθρώπων "πτυχία να έχεις και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα¨.Ε,λοιπόν,δεν είναι έτσι.Δεν ξέρω προσωπικά τους δικούς σου,αλλά η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη.Αν έχεις και τόσα προβλήματα όσα λες,λογικό φαίνεται αντιμετωπίζεις πολλές δυσκολίες στο διάβασμα.Θες την γνώμη μου;Κοίτα να είσαι ευτυχισμένος,βρες μια καλή κοπέλα για σχέση,και ψάξε για τις μικρές χαρές της ζωής.Η ευτυχία δεν κρίνεται από τα πτυχία,και ιδίως την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.Ναι,είναι κρίμα αν δεν πήγες όπως ήθελες,κρίμα και για τους γονείς σου που λογικά χάλασαν αρκετά λεφτά για φροντιστήρια κτλ,όμως αυτά συμβαίνουν.Ξέρω γιατρούς και δικηγόρους στην πόλη μου,άριστους στο επάγγελμά τους,αλλά ανύπαντρους,μόνους,χωρίς φίλους,λόγω κακής συμπεριφοράς.Είναι ευτυχία αυτό;Προφανώς οι δικοί σου νομίζουν ότι η ευτυχία κρίνεται από τις επιδώσεις σου στο σχολείο.Λάθος.Ναι,καλό θα ήταν να είσαι καλός μαθητής,αλλά δεν είναι και το παν.Πιθανό μου φαίνεται οι γονείς σου έχουν κάλο στον εγκέφαλο και θέλουν να είσαι ο καλύτερος.Δεν είσαι και άμα γουστάρουν.Αν νομίζεις ότι στην Αμερική τα πράγματα για εσένα θα είναι καλύτερα,τότε να πας.Αυτά είχα να πω εγώ :)
Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα με τους γονείς μου!
Μήνυμα στις 17/8/2014 στις 12:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:*Αν σε κοιτάει συνεχώς στα μάτια..*Αν επιδιώκει σωματική επαφή μαζί σου(όσο και αν σου φαίνεται τυχαίο κάτι τέτοιο,πολλές φορές καθόλου τυχαίο δεν είναι) *Αν σου προτείνει συχνά να βγαίνετε(αν μάλιστα σου προτείνει να βγαίνετε μόνοι σας ακόμα καλύτερα) *Αν μιλάει σε άλλους για εσένα(γι'αυτό μπορείς να βάλεις φίλους σου να την ψαρέψουν για να μάθουν πως σε βλέπει) Γενικώς,αν βλέπεις ότι παραείναι γλυκιά και παιχνιδιάρα μαζί σου προφανώς δεν σε βλέπει φιλικά...αν και η άποψή μου είναι άσχετα με το τι σκέφτεται αυτή και εφόσον είναι δύσκολο να την ψυχολογήσεις,να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση και ο,τι γίνει έγινε ;) Πήγαινε στο θέμα: Σημάδια ότι αρέσεις σε (κοπέλες)
Μήνυμα στις 17/8/2014 στις 12:18 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Βρίσκεις την κοπέλα που σου αρέσει,αρχίζεις να της μιλάς(περί ανέμων και υδάτων αρχικά ή και για τα μαθήματα),μπορείς κιόλας αφού γνωριστείτε λίγο να ζητήσεις και τον αριθμό της και να της προτείνεις να βγείτε για ένα καφέ πχ.Γενικώς,προσπάθησε να της κάνεις και κάποιο κομπλιμέντο,όχι ιδιαίτερα τραβηγμένο και όχι πολλά κοπλιμέντα μαζί γιατί στο τέλος θα την κουράσεις.Αν έχει φβ και έχεις και εσύ,θα είναι καλό να μιλάτε και στο τσατ όσο πιο συχνά μπορείτε για να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα.Μην μιλάς πολύ για τον εαυτό σου προσπαθώντας να την εντυπωσιάσεις γιατί κάνεις ακριβώς το αντίθετο με τον τρόπο αυτό,γίνεσαι απωθητικός.Επίσης,να είσαι καλός ακροατής,ρώτα την πράγματα για την ζωή της και όλα τα σχετικά..Που και που κέρασε την τίποτα ή κόψε της κανένα λουλούδι ή τίποτα τέτοιο...και τέλος,εφόσον έχετε γνωριστεί κάπως καλά,μπορείς να της πεις τι νιώθεις γι'αυτή,χωρίς άγχος,με όσο περισσότερο ρομαντισμό μπορείς.Όπως και να έχει όμως,μην την πιέσεις :)Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση προς κορίτσια...πέσιμο
Μήνυμα στις 16/8/2014 στις 18:20 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστώ για τις συμβουλές...έχετε δίκιο...δεν είναι σωστό αυτό...άλλωστε ο άλλος δεν μου έδωσε ξανά κάποιο σημάδι οπότε βγαίνω και από την δύσκολη θέση να του πω ότι δεν ενδιαφέρομαι :P
Πήγαινε στο θέμα: Παράλληλη σχέση
Μήνυμα στις 15/8/2014 στις 10:48 @Θ. Κλημεντίνη
Έχεις ένα δίκιο :/ σ'ευχαριστώ :)
Πήγαινε στο θέμα: Παράλληλη σχέση
Μήνυμα στις 15/8/2014 στις 00:32 @Θ. Κλημεντίνη
Εδώ και περίπου ένα χρόνο έχω σχέση με ένα παιδί για το οποίο τρέφω πολλά αισθήματα.Τον αγαπάω πολύ και το ίδιο και αυτός.Πρόσφατα όμως εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για εμένα και ένα άλλο αγόρι,εξαιρετικά εμφανίσιμο θα έλεγα.Σαν χαρακτήρας με έχει γοητεύσει και γενικώς μου έχει κάνει κλικ,οπότε καίγομαι να κάνω κάτι μαζί του.Από την άλλη όμως,αγαπάω πολύ το αγόρι μου και θα το απογοητεύσω(και μόνο στην σκέψη αισθάνομαι απαίσια)Επίσης,η πόλη όπου ζω είναι μικρή και όλα μαθαίνονται και για κανένα λόγο δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς τον φίλο μου,μου δείχνει καθημερινά πόσο σημαντική είμαι για αυτόν και πόσο μετράω στην ζωή του.Γενικώς,σκατά,γιατί ενώ το αγόρι μου το αγαπάω,θες η κάψα,θες η περιέργεια,με τραβάνε προς τον άλλον...Η αλήθεια είναι βέβαια πως το άλλο παιδί δεν το βλέπω και τόσο σοβαρά,και αν γίνει κάτι θα κρατήσει για λίγο προφανώς...Είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί βρίσκομαι σε τέτοια κατάσταση για πρώτη φορά...Από τη μία υπεραγαπώ τον φίλο μου γιατί μου έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές..και από την άλλη το άλλο αγόρι με έχει κάπως γοητεύσει...Συγνώμη αν σας κούρασα :) Θα το εκτιμούσα αν μου δίνατε καμία συμβουλή :D
Πήγαινε στο θέμα: Παράλληλη σχέση |